Terapi alıyorum. OKB'm var. Her seferinde bir durum kafama takılıyor. Şu anki tuvalet durumu. Tuvaletimi tutuyorum çünkü girdiğimde zaten klozete muhtaç kalmazsam kullanmam, alaturka tuvalet kullanıyorum, kıyafetlerimi yukarı çekerken bile ellerimin kirlendiğini veya kirli elimle dokunduğumu ve böylelikle dolaylı yoldan tuvalet dışındayken başkalarına zararım olacağını düşünüyorum. Tuvaletten sonra defalarca ellerimi yıkıyorum. Birine şaka yapsam bile hakkını helal et diyesim geliyor.
19 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Wc'den çıkmadan önce ellerini bir defa yıkaman yeterli. Dolmuşta sağa sola tutunanlar, kantinde paraya dokunanlar, ayakkabısını bağlayan arkadaşların, wc'ye giren diğer insanlar vb hepsi birbiriyle tokalaşıyor. En ufak mikrop varsa bile zaten elden ele geçiyor. Kafana takmana gerek yok. Hindistanda millet ayağıyla yemek yapıp yiyor ölmüyor. Sandığımızdan daha fazla temas ediyoruz mikroplarla.
Evet çok doğru ama okb benim hassas noktami bulmuş oradan saldiriyor. Eskiden bu çok yoktu ama şimdi yogunlaşti nasil söylesem afedersiniz wc de kıyafetimi giyerken bile kaygiliyim bu elim kirli (halbuki bir seye bulasmadi) kiyafetim de kirlendi diyorum
Temizlik güzel şey ama her işte olduğu gibi bunda da abartıya kaçılırsa zarar görülebiliyor. Sen şimdi en azından hassasiyetinin farkındasın bu da bir şeydir. Düzelebilirsin
Allah razi olsun
Senden de
Tuvalete gitmekten bu kadar sakınıp tutmak böbreklerine zarar. Çok zorluyorsa seni bez kullanmayı bir dene. Biraz daha rahat edersin.
Teşekkürler birkaç hafta öncesine kadar üşengeçlikten tutardim simdi ellerim kirlenecek vs diyip tutuyorum
Tutmak çok zararlı ama. Bende çok tutardım. Taa ki kaçırmalarım başlayana kadar.
Teşekkür ederim size de geçmiş olsun
Buna bakınca 1 yıl önceki kendime bakıyorum şu an bende de buna benzer şeyler vardı
Nasil gecti
Biraz annem sayesinde de diyebilirim takma falan dedi takarsan daha da ilerler ki haklıydı bende namaz kılarken mesela sürekli baştan alırdım şu eksik oldu diye ama annem işte sen mi kabul ediceksin kıl ve bitir diye söyledi bende takmadan eksik fazla bitirdim. Ama burada annemin dinle ilgili bilgisinin yüksek olmasının faydası var o kadar bilmese güvenmezdim belki de. Herneyse arkadaşlarıma çarpardım hemen özür dilerim falan çok bakardım sonra başkalarının arkadaşlarına nası davrandığını falan görüp fazla abarttığımı anladım ve o duygudan da kaçtım. Tuvalette hep ben de bir yerleşim kirlenmiş hissederdim de sonradan göremediğim kir nasıl olabilir sonuçta kir gözükür eğer gözükmüyor ise demek ki kirlenmedi derdim. Elimi sabun ile acaba yıladım mı yıkamadım mı diye çok şey olurdu sonra elime şu tuttum mu tuttum sıkıntı yok diye diye geçiyorum. Yani ara ara gene yoklar ama ben elimden geldiğince pas geçer giderim. Biraz kendini zorlayıp takmamaya çalışman gerekiyor maalesef ki asır zor olanı takmamak
Cok gecmis olsun cidden cok zor bir durum. Detay icin sag ol kardesim bende insAllah kurtulurum bu beladan