Öncelikle iyi geceler. Aydın Adnan Menderes Üniversite sinde okumak istiyorum fakat şehri hiç tanımıyorum. Okumak için iyi bir şehir midir? Öğrenci bol mudur? İstenildiğinde eğlenecek yerler var mıdır insanı nasıldır falan gibi merak ettiğim bir ton şey var aslında. Bilenlerden biraz görüş almak istiyorum. Teşekkürler
Cevabın nedir?
Bazi fakulteleri de ilcelerde oluyo hepsi merkezde degik haberin olsn. Ilcelerine de dusebilirsn yani. Valla kiyi ilceleri haric pek gezilecek yer yok aydinda.
02 Yorumla
Soran+1 yılNazilli- Yenipazar benim istediğim bölümlerin olduğu ilçeleri. Hiç gitmedim yani çok yabancıyım
+1 yılKafamdaki soru gelmis bende burda bekliyorum cevabi 😄 tesekkurler
05 Yorumla
Soran+1 yılAhaha yaş 20 derken benim gibi 2. üniversite düşünüyosun heralde :D
- +1 yıl
Yani eh evet desem mantikli olur su durumda😄
Soran+1 yılşu an okuduğun okulu bitiremeyip bırakıyosun 0 dan başlıyosun buna anladım :D
- +1 yıl
Yok yok gerceklerden cok uzaklastin sen bosver 😄
Soran+1 yılDevlet sırrı gibi saklıyosun da ondan neyse :D
İnsanları çok iyidir, eğlencek çok bişi bulamazsın, biraz emekli şehri gibi gelir bana hep. Kuşadası didim gibi ilçelerine akarsın.
016 Yorumla
Soran+1 yılİşte nazilli ya da yenipazar a uzak biraz kuş adası falan 1.5 saat. hafta da anca 1-2 gün gidilirse gidilebilir. Teşekkürler kardeşim
Soran+1 yılBak denizli de düşünebilirim kardeşim oralar nasıl :D
Soran+1 yılİzmir olmaz kardeşim işte İzmir hariç seni de yorduk ama :D
Soran+1 yılYa İzmir' e bayılıyorum kardeşim zaten çok gidip gelmişliğim var çok arkadaşım var ordan. Sadece orda okuyamam bazı sebeplerden dolayı.
Soran+1 yılmuğla
Soran+1 yılKocaeli'yi de çok önermişler diğer sitelerde çok üstünde duruyorum diye çok kafam karışıyor ya. Seni de yoruyoruz kardeşim kusuruma bakma :D
Soran+1 yılUzaklıktan değil de puanları biraz yüksek ya oraya gidersem okucağım bölüm kalitesi düşüyor :D
Soran+1 yılBakıcaz bakalım kardeşim sağol yardımın için :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılAğa Kuşadası dibinizde he :D Ne demek eğlenecek yerler var mı :D Gel sen buralara burada kızlar çıkma teklif ediyor.
17 Yorumla
Soran+1 yılAydın da mı okuyosun kardeşim? kızlar önemli değil muğla gibi yerden gelicem oraya zaten adam akıllı bölüm okumak için :D
Cevap sahibi+1 yılAdam akıllı bölüm okumak için geleceksen, niye eğlenmekten bahsediyon :D
Söke'liyim sadece. Aydında okumadım
Soran+1 yılCanımız sıkılmasın diye kardeşim ne bileyim hep okul hep okul olmucağı için sıkıntı işte ya kafa nasıl karışık varya
Cevap sahibi+1 yılsıkıntı yok reis. Eğlenecek yerler çok. KAfana takma.
Soran+1 yılbiri yok diyor sen çok diyosun allak bullak oldum :D
Cevap sahibi+1 yılOnu diyenin ya. Aynın yanından geçmemiştir :D
Soran+1 yılvalla kardeşim inşallah dediğin gibidir çok sağol bir yandan araştırma da yapıyorum tabi :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılUfak bir sehir ama eglenebilirsin ogrenciden bol biseyde yok
02 Yorumla
Soran+1 yılUfak olsun ama öğrenci olsun şehirde yeter :D
- +1 yıl
Var var biraz sakin bir yer ama eglenebilirsinde zaten İzmir bir saat
+1 yılHele bir kazan da kank :D
01 Yorumla
Soran+1 yılKazandım sayıyorum kardeşim puanları çok makul çıkardığım puanla hedeflediğim bölüme 1. girme olasılığım bile var ama şehir benim kafamı karıştırıyor
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne