Çok geçmiş olsun aynı durumu bende yaşadım dikiş yoktu ama zorlu bir ameliyat ile alındı 20 lik dişim dördüncü gün ağrısı ve dikiş farklılığı gayet normal, korkma. Çene sıkma konusuna gelince kendini yakaladığında çeneni serbest bırakıp gevşemeye çalış. Ağrın şiddetlenirse veya zonklama başlarsa doktoruna danışmayı ihmal etme, ama şu anki durumun tamamen iyileşme sürecinin bir parçası bunu bilmeni isterim, birde şunu söylemek istiyorum sumak iyileştirici etkisi ile birlikte seni rahatlatır ben öyle yaptım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Çok geçmiş olsun aynı durumu bende yaşadım dikiş yoktu ama zorlu bir ameliyat ile alındı 20 lik dişim dördüncü gün ağrısı ve dikiş farklılığı gayet normal, korkma. Çene sıkma konusuna gelince kendini yakaladığında çeneni serbest bırakıp gevşemeye çalış. Ağrın şiddetlenirse veya zonklama başlarsa doktoruna danışmayı ihmal etme, ama şu anki durumun tamamen iyileşme sürecinin bir parçası bunu bilmeni isterim, birde şunu söylemek istiyorum sumak iyileştirici etkisi ile birlikte seni rahatlatır ben öyle yaptım
Teşekkür ederim 🌸
Rica ederim 🥰
Yarına kadar geçmezse acil dişçiye git iç iltihap oluştuysa çok büyük riskleri var yanındaki diğer dişlerini de çekmek zorunda kalırlar
Altta şişlik var gibi o da normal sanırım pıhtılaşıp iyileşiyor gibi dikkat ettim baya
Dediğim gibi geçmezse çok büyük problem
Evet antibiyotik de içiyorum umarım bir şey yoktur arada ağrı oluyor gidiyor
20 lik dişin iyileşmesi 3 4 ay sürüyor sana bapğlı 6 ay bile sürebilie
Ben de çektircem çok mu zor bir süreç
Bende korkuyordum ağrı yoktu ama dişlerimi bozuyordu uyuşturdular ağrımadı çektir bir hafta ağrır vs geçer
Benimkilerde ağrı yok ve düz çıkıyor yukarı ama gömülü işte yarısı. Bugün gideceğim bakalım
Git erteleme benimki de yarı gömülüydü ağrımadı çekimde
İyi o zaman sevindim. Şişti 1 kere antibiyotik ile indirdim çok kötüydü. En güzeli çektirmek tabi
çok normal 1 hafta sora düzelir
İlk hafta geçmezse dişçiye danış
Tabiki normal daha yeni geçmiş olsun canım
Kaç yaşındasın
24
Aaa bende 24 yaşındayım ama nedenn şimdi geliyor acaba
Benim çoktan vardı ama erteledim
Hiiimm anladim
Benim sadece bir kere ağrıdı sonra geçti sanırım çıktı zaten tam cıkmaz yarısı çıkmış
Ağrır tabi
Ben bilmiyorum doktora git
Değil
Normallll
15 gun cektim ben
Normal tabi bekle bir hafta daha ancak tutar
Çok normal
20 lik dismi
öpim geçsin :)
Erkeksin seen
istersen sesimi duy yüzümü gör ve sonra yüzüme söylediğin şeyi söyle :)