Güncellemeler
20 sa
Oysa kocam hergun yıkanır bazen günde iki kez. Şampuan sabun sık kullanmaaz ama.
Eşimin annesi, çocuğu her gün yıkama diyor. Kocam da öyle diyor. Geçen de çocuğa, babaannen görse kızar, her gün duş olmaz dedi.
Bana da diyor. Ay, çocuk önünde de tartışmamak için susuyorum ama. Çocuk 6 yaşında bu arada.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Merhaba ben kadın doğum uzmanıyım bu bence takıntı değil ve çocuk çok küçük değil hergun yıkanmasından bir sıkıntı Yok
O hergun yıkanır benle o bir değiliz dio
Bir evladıniz diğeri eşin sorun burada tam olarak nedir
Eşim sorun
Ne diyor tam olarak dertleşmek ister misiniz
yani çocuk kir pas içinde değilse çok sık yıkamamak lazım. küçük olduğu için bünyesi hassastır. soğuk aldığı an üşütebilir, hasta olabilir.
O hergun yıkanır ve ben ile o aynı değiliz der
yani koskoca adam kolay kolay hasta olmaz da küçük çocuğun bünyesi inanılmaz narindir. o yüzden dikkat etmek lazım. birde her gün yıkamak, cildin doğal koruyucu yağ tabakasını kurutarak tahrişe veya kuruluğa yol açabilir.
6 yaşında
Aşko çocuk senin çocugun herkes kendi doğurdugunu herkesten daha iyi bilir onun anası sensin kaynanana çak bi tane
Oğlu dert.
Kocana ne o mu dogurmus ezdirme kendini canım çocuk senin çocuğun onu bi tek sen bilirsin anlarsın sen hariç kimse çocuğuna karışamaz
Ya işte çocuk arada etkileniyor
Kral her gün çocuk yıkanmaz zaten.
Neden o her gün yıkanıyor
Her gün yıkanmak yetişkin için de iyi değil. Bir sürü kimyasal var o kullandığımız şampuan ve duş jellerinde. Organik bir şey bile bulsan, yine vücudundaki gerekli yağları da temizliyorsun.
O hergub şampuan sabun kullanmıyor ama
Nispeten öyle kabul edilebilir tabi. Ama dediğim gibi o zımbırtılarla her gün yıkanılmaz :) Artık su bile temiz değil maalesef.
Kocam sıkıntılı
Ahah o konuda haklı olabilirsin. Sonuçta sen her gün yıkanıyorsan, çocuğum yıkanmasın annem kızar diyemezsin yani.
Ya genelde yıkama diyor her gün yıkanma diyro. Ama gel gör ki. Susmuyor hep evde diye burnunu sokuyor her işe.
Ahah Allah sabır versin. Bunun yaşlılığı hiç çekilmez.
Ben size demedim mi kavga etmeyin
Bebek değilse alsın duş hava sıcak sonuçta
Hem cimri hem cinsler belli
Kendi hergun yıkanır
Kendine gelince sorun yok çok mal bir düşünce
Çekme bunu