Yok ben sana mı yapıldı diye şüpheden kastım o Bana yapıldı diye düşünen çevrem var bu yaşıma kadar evlenemedim insan olabilir mi diye düşünüyor güzel bir kadinim çünkü
Bak işler değişiyor büyüye inanmıyor daha doğrusu inanmak istemiyorum çünkü arkadaş ve aile tavsiyesi üzerine gittim çok güzel dört dörtlük bir kadınım ama o kişiden sonra sevgilim olmadı ve evlenemiyorum dolayısıyla büyü diye düşünüyorum kız bulamıyorsanız büyük ihtimalle o bir hocaya gidin bence de dolandırıcı olmasın sonra
Kızlar Ne Diyor
Büyü diye bir şey yok varsa bile gunah
Tesekkurler
Şüphen mi var
Rica ederim
Hayir asla sadece yaptiran var mı diye merak ettim. Ve gunah oldugun en iyi ben biliyorum
Yok ben sana mı yapıldı diye şüpheden kastım o
Bana yapıldı diye düşünen çevrem var bu yaşıma kadar evlenemedim insan olabilir mi diye düşünüyor güzel bir kadinim çünkü
İlişkim olmadı bir sureden sonra ve evlenemedim yaş 35
Valla bende evlenemedim yaş 28 oldu ama onunda etkisi vardir belki bilmiyroum bi ara vardi takintilim
Sen de mi kendine yapildigini dusunuyorsun yoksa cevren mi
İnanirmisin bilmiyorum ama benimde olmadi elime kiz eli değmedi bile
Bak işler değişiyor büyüye inanmıyor daha doğrusu inanmak istemiyorum çünkü arkadaş ve aile tavsiyesi üzerine gittim çok güzel dört dörtlük bir kadınım ama o kişiden sonra sevgilim olmadı ve evlenemiyorum dolayısıyla büyü diye düşünüyorum kız bulamıyorsanız büyük ihtimalle o bir hocaya gidin bence de dolandırıcı olmasın sonra
Aynen öyle dusunuyorum siz gittinizmi hocaya. Çok guzel bir kadinsiniz olmamasi tuhaf hadi ben tipsizim anliuorumda
Yok ya kendine yüklenme takıntılı varsa şüphelerinde belki haklısın hala mi takıntılı peki
Yani ya varsa diye korkuyorum ve benim elimde olan bir şey değilse diye
Yok evlenmis diye duymum ama siralar oyledi
Gittim yapacağım dedi 15 bin istedi tuydum yani calisiyoruz o kadar parayi niye çar cur edeyim
Vay be gel kendi düzenini kur başkasının hayatını mahvet allahim gunaha girmeyeyim tanımam etmem de
Vallahi öyle allaha havale ettim
O neymiş oyle 15 bin tl ya
Yeni sordum bir arkadaşa seni karşı cinsten soğutuyor bu büyü ki kimse seni begenmesin bir medyuma danismis galiba benim durum oyle
Sana takip istedig attim
Bilmiyorum ki olabilir hadi ben tipsizim senin cok guzel bir kadin olmana rağmen olmamsi tuhaf
Ha bu arada kendimi esime sakladigim
İcin elime kiz eli degmemesine ragmen nasip olmuyo
İstek kabul etmiyorum yalnız ki ne zaman istek attın ki
Atmistim simdi birdaha atiyorum