Çocukluk aşılarınız tam mı?
- Çocukluk aşılarım tam, üzerine 2 Sinovac 3 Biontech aşım var 😕 bir de hepatit ve tetanoz rapellerim var. Ha, arada grip aşısı da yaptırmıştım.

Çocukluk aşılarınız tam mı?
- Çocukluk aşılarım tam, üzerine 2 Sinovac 3 Biontech aşım var 😕 bir de hepatit ve tetanoz rapellerim var. Ha, arada grip aşısı da yaptırmıştım.

Aşılarım oldu da ne oldu? Aşıların büyük kısmına karşıyım. Cocukken kabakulak aşısı olduk ne oldu? Cok ağır kabakulak geçirdim. Su çiçeği geçirdim. Pek cok hastalık geçirdim. Hani faydaları? Covit denen bilinçli salgının deney faresi olmayı reddettim. Dışlandım ve hakaretlere uğradım. Aşıların geldigi nokta bile toplumsal ayrışma... berbat bir dünyada yaşıyoruz
Cevap
3Cevap
Hepatit B aşısı, tetanoz aşısını okulda vuruyorlar zaten. 8. sınıfa giderken bize yapmışlardı. Çocukken okulda başka aşı da vuruldu diye hatırlıyorum. Biontech aşısı vuruldu 2 doz. Grip aşısı hiç vurunmadım.
Çocukken okulda damla damlatırlardı Ağzımıza ben geri tükürürdüm o damlayı keşke yapmasamışım bağışıklık sistemim çok zayıf belki de ondan sık sık hastalanıyorum
Çocukluk aşılarım yapıldı korona aşısı olmadım şükür. Başka aşılar da olmadım
Evet aşılarım tam babamgil bana bebeklik ve çocukluk ile ilgili bilmem gereken herşeyi söylemişti
Hiçbirini yapmadım ölür müyüm
Aşılarım tam (:
Yapıldı diye biliyorum
Hangi aşım yerinde diye sor sen bir 😂
O kadar aşı iyi degil civid aşısı 5 tane niye oldun bi rahatsizlik vermedimi covit asilari
Tetenoz aşısı eksik. Hepsi yapılmadı.
Hepsi yapıldı
Tüm aşılarımı oldum
Hepsini okulda yaptılar kaynar iğne ile.
Yapıldı
Hepsi yapıldı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?