Yemek yiyorum ve hemen tuvalete çıkıyorum, ne yapmalıyım? Yediğim şey midemde kalmıyor gibi.
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yemek yiyorum ve hemen tuvalete çıkıyorum, ne yapmalıyım? Yediğim şey midemde kalmıyor gibi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bağırsaklarında bakteri var o yüzden bir dışkı testi vermen gerekiyor halsizlik falan da çok yapar o
İshal de yapıyor
İşte bakteri var cpr yüksektir şimdi hatta 3-4 defa büyük tuvaletine çıkıyorsundır günde
Doktora git ve dışkı testi kan testi iste yoksa iyice halsiz bırakacak seni
Dışkı testi yaptırmaya korkuyorum ya
Çok halsizim yediğim şeyi birgun sonra İshal yüzünden geri boşaltıyorum
Korkulacak bir şey yok idrar testiyle aynı şekilde oluyor popodan direkt almıyorlar merak etme aynı idrar testi gibi
İdrar testi de yaptırmadı daha önce. Bir ay önce bir hafta boyunca kustum şimdi de kusma geçti ama ishal başladı
İdrar testi de yaptırmadım daha önce. Bir ay önce bir hafta boyunca kustum şimdi de kusma geçti ama ishal başladı
Sürekli ishalim ve geçmiyor hiçbir şekilde
Aynı durum başıma geldi bir an önce doktora git yoksa antibiyotikler işe yaramıyor iğne veriyorlar o da bir buçuk hafta sürüyor en azından bakteri daha artmadan doktora git
Bakteri değilse belki başka bir sorun da olabilir
Yemek yiyorum yediğim midemde kalmıyor sürekli kendimi halsiz bitkin hissediyorum
Basit bir mide problemide olabilir önemli bir hastalıkta olabilir baktırman lazım
Metabolizma hızlı bende aynıyım
Yok ben sürekli ishal oluyorum bir sıkıntı var gibi
He o durum kötü doktora görün mutlaka ben günde iki kez normal çıkıyorum bende aynı aşırı zayıfım hatta senden de zayıfımdır 1.75 boy 47 kilo
Ben 160 im kilom 60 civarındaydı 5 kilo falan verdim
Çok aşırı kilo verdim ve çok halsiz hissediyorum kendimi
Stresten
metabolizman hizlı
hastalık vardır