İyi geceler KS biliyorsunuz ki uzun zamandır diyetisyene gidiyordum. Diyetisyenimin abisi vardı en son kliniğe kilo tartmaya gittiğimde abisi de bir şey için gelmişti adam sapasağlamdı hiçbir şeyi yoktu enerjisi de gayet yerindeydi hiçbir sağlık sorunu da yokmuş ben oraya gittikten yaklaşık 2 hafta sonra durduk yere beyin kanaması geçirip hastaneye kaldırılmış hayat çok garip değil mi düşünsenize sağlıklısınız bir anda hiç beklemediğiniz şekilde ölüm sizi buluyor. Adamın sağlıklıyken bir anda vefat etmesi de zoruma gidiyor 1 haftadır bunu düşünüyorum sorguluyorum kendi içimde ölüm işte bu kadar yakınmış bunu anladım. Diyet paketim de devam ediyor ama şimdi benimle ilgilenemez de bu acıyla dikkatini veremez ki bu yüzden paketimi dondurmayı düşünüyorum 2 ay kadar
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Gece gece millete korku verdigin icin tebrikler :) Diyetisyene devam etsem mi ile bitmesi ayri bir komedi olmus.
Napim biraz kafam karışık bu durum için abisi için ayrı üzülüyorum tek kendim için değil ki ben haricinde bir sürü danışanları var kızın
Uzucu. Burada paylasmani cok anlayamadim. Sorunun mantigini da. Bu bir is. Eger yasamak istiyorsa calismak zorunda. Calisirsa sana da tedaviyi uygulamaya devam eder. Olumlu dunya. Bunu bilmek onemli ama bununla da surekli yasamak anlamsiz. zihnini gece gece boyle seylere verme.
Benimki tam soru sayılmaz evet biraz içimi dökmek istedim çünkü bu yaşanan ani ölümü sorguladığım için biraz kafaya taktım galiba çünkü çok tuhaf
Bu sekilde gece gece sorman hos degil. Milleti korkutmaya giriyor bu. Olumu konus hayati konusta. Neyse sen dertlenmissin :) Profildeki kiz kilolu durmuyor bu arada. O kadaar diyetisyenlik bir durumun yok.
Kimse o kadar korkmaz bence 😃 bi 10 kilo fazlam var kilo biraz vermem lazım
Kac ki ayiptir sormasi. Millet 55 olmayi guzel saniyor.
Korkutucu olan beyin kanamasi gibi boyle absurt seyler aniden gidebiliriz haaa biliyo musunuz demen :D hassas insanlar olabilir.
70 kiloyum sence çok değil mi boyum da 158
Bende kotu degil ama boyunu dusunursek 60 65 arasi olman senin icin daha saglikli olur. 5 kilo verilmeyecek bisey degil. O kadar zor olmasa gerek. Spor iyi geliyosa devam et hem zihinsel rahatlamani saglar.
Ama bende kansızlık da var ondan metabolizma biraz yavaş
Allah rahmet eylesin. Ateş düştüğü yeri yakıyor.
Alalh rahmet eylesin zor durum
Allah rahmet eylesin 🙏 Boy kilo kaç senin
Baş sağlığı dileyin
Rahmet