Güncellemeler
24 gü
Şimdi 2 senelik uzun bir lişkim var bir kaç ay sonra nişanlıcam bu gn sevgilimin eski sevgilisi istek atıp instagramdan sonra isteği geri çekip engellemiş kızın profili de açık sizce amaç ne? yanlışlıkla atmış olabilir mi sonra hemen engelllemiş çünkü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Dikkatini cekmeye calismistir sevgilinin , ya da profiline girip bakarken yanlislikla takip atmistir oyuzden hemen geri cekip engellemistir
olabilir pozitif düşünüyorum
Yani , pek negatif bisey gibi durmuyo zaten
Yani sonra zaten olay yaşandıktan sonra sevgilim gelip kendi söyledi böyle böyle bir durum oldu haberin olsun diye
Eee daha nolsun ne guzel iste , gizli bisey olsa gelip konusunu bile acmazdi zaten , oyuzden hic takma bile
saol bacım valla iki gündür kafayı yicwktim düşünmekten
Kim kimi engellemis
sevgilimin eski sevgilisi istek atıp instagramdan sonra isteği geri çekip engellemiş
Sana mı istek atmış
hayır sevgilime
Ne oldu
güncelleme kısmında açıklaadım
Yanlışlıkla olabilir
öyle mi diyorsun
Yani, öyle olsaydı engellemez kabul etmesini bekler ve yazardı. Bundan sonra tekrar aynı şeyi yaparsa art niyet olabilir ama
ozaman şu an için canımı sıkmamalı mıyım?
Yani bence gerek yok şu an için, eğer tekrar bir hareket olursa o zaman sğzına sıç tabi
aynen bende şu an görmezden geliyorum erkek arkadaşım direkt bu olayı anlattı hemen tabi
Mevzu ne
güncellemeler kısmına ekledim
Durum ne
Şimdi 2 senelik uzun bir lişkim var bir kaç ay sonra nişanlıcam bu gn sevgilimin eski sevgilisi istek atıp instagramdan sonra isteği geri çekip engellemiş kızın profili de açık sizce amaç ne? yanlışlıkla atmış olabilir mi sonra hemen engelllemiş çünkü