1 ay

Bel fıtığı, bel kırığı ve çatlak varken çalışmak zorundayım, işten ayrılıp tazminat mı alayım ne yapmalıyım?

Yaklaşık 5 ay önce özel güvenlik oldum silahlı. 3 senedir fabrikada üretimde çalışıyorum, tazminatım var ve onu bırakmak istemiyorum. Evlilik durumum yok. Şu an için şöyle bir sorunum oluştu, belim çok ağrıyordu, son 3 aydır aşırı ağrımaya, bacağıma, sırtıma vurmaya başladı. Doktora gittim, fizik tedavi dedi yine düzelmedi, başka doktora gittim ve belimde kırık olduğunu söyledi, başka bir doktor da çatlak var dedi, ağır kaldırmayacaksın dedi, rapor verdi, almadım çünkü şu an yüklü bir borcum var. Fuzul Ev'den arabaya yazıldım, arabayı teslim almama 2 ay kaldı ama şu an çok zor çalışıyorum, aşırı ağrım var, korse ile zor çalışıyorum. İşim hep oturarak ama oturmaktan belim çok ağrıyor. Ben ne yapacağımı bilmiyorum, tazminatımı fa almak istiyorum. İş yerim de çok uzak, her gün yolda çekiyorum. İşten çıksam işsiz, borcumu nasıl ödeyeceğim bilmiyorum, diğer türlü arkadaşların desteği ile çalışıyorum. Bir doktor daha var, ona da randevu aldım yine gözükeceğim. Ameliyat olmazsam kambur kalırmışım dediler, korkuyorum da. Ben ne yapmalıyım?
Güncellemeler
1 ay
O zaman tazminat nasıl alınır?
Bel fıtığı, bel kırığı ve çatlak varken çalışmak zorundayım, işten ayrılıp tazminat mı alayım ne yapmalıyım?