Gerçekten artık çok yoruldum parta geçeceğim ya da işten çıkacağım ne bayram izni var ne de başka bir şey. Eğer bel fıtığı olursam onları dava açabilir miyim işten önce yoktu çünkü
19 gü
Gerçekten artık çok yoruldum parta geçeceğim ya da işten çıkacağım ne bayram izni var ne de başka bir şey. Eğer bel fıtığı olursam onları dava açabilir miyim işten önce yoktu çünkü
Uzun süre ayakta kalmaktan oluyordur. Kasları forumda olmayanlar, kilo fazlası olanlarda bu risk yüksek olur. Önce sağlık. Bence iş değiştirmeyi düşünün.
Kaslarim forumda değil 57 kiloyum ve gittikçe kötulesiyorum kamburluk var belimde skolyoz başlangıcı da var bel ağrısı çok oluyor
Tedavim spor ve egzersiz yapmak eğer ilerlerse mecburen ameliyat olacağım
Bu işte koli kaldırdığım icin bellim ağrıyor yapmayınca da kendimi güçsüz hissediyorum
Cevap
3Cevap
Hizmet sektöründe çalışmak böyle.
Valla illallah ettim yirmi yaşındayım bu yaşımda belim ağrıyor personel de eksik hiçbir iş yetişmiyor
Merhaba çok geçmiş olsun tabi ki de çıkabilirsin
Bende mağaza ayakta durmaktan dir
Kalıcı bir rahatsızlık vermeden ayrıl
Keşke ayrılabilsem paraya da ihtiyacım var ama çok yoruldum rahatsızım da ne yapacağım bilmiyorum. Belim çok kötü ağrıyor hergun de işte ayaktayım da
Ah ah calismaktan baciko hahaha
İstifa edeceğim en sonunda belim ağrıyor kamburluk oldu sevkiyat kölelerin taşımaktan belim ağrıdı
Kasiyerlik ya da garsonluk yap asko
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?