Merhaba, ben bir hata yaptım ve alnım hafif dar diye ustura vurup baya genişlettim, üstüne 4 ayda ağda ve ip vurdum. Eşim devamlı dalga geçiyor, kel diye. Nasıl eski haline döndürebilirim?
29 gü
Merhaba, ben bir hata yaptım ve alnım hafif dar diye ustura vurup baya genişlettim, üstüne 4 ayda ağda ve ip vurdum. Eşim devamlı dalga geçiyor, kel diye. Nasıl eski haline döndürebilirim?
Saç köklerini defalarca tahrip ettiysen eski haline dönmek maalesef çok zor. Vücut o bölgedeki kılları tamamen kaybettiğinde artık geri çağırmak kolay değil. Şu an yapabileceğin en mantıklı şey bir dermatoloğa gidip saç ekimi veya PRP gibi tedavileri sorman. Ağda ve ipten hemen vazgeç çünkü kökleri daha da öldürürsün. Eşinin dalga geçmesi de ayrı bir saygısızlık bence. Yaptığın hatayı anladın ama şimdi profesyonel yardım şart. Önce durdur sonra onarma safhasına geç. Kel olmak dünyanın sonu değil belki o gerçeği de kabullenmen gerekir.
Kel değilim saçlarım belimde sadece alnım çok geniş duruyor arkaya doğru saç çizgimin çok gerisine vurdum
Cevap
4Cevap
Niye öyle bişey yaptın
Ailem devamlı alın yapın dar bebek saçların çok fazla var diyorlardı yüzümün bir estetiği bile kalmadı
Sen normal misin abla
Komple vur çıkar bidaha
bu kadar temizliği yanlış yerde yapmışsın sanki :)
Zamanla anca
Helal olsun sana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?