Güncellemeler
23 gü
Artık çok yoruldum düşünmekten net bir şey denmemesinden. Bir aydır git gel bunaldım. Sebebi her neyse öğrenmek istiyorum var mı bu durumu yaşayan
Güncellemeler
23 gü
Yaşayan yok mu
Bir aydır şişler. Doktora gittim antibiyotik verdi kullandım inmedi. Tekrar gittim yine antibiyotik verdi, ultrasonla tekrar bakacak bir hafta sonra. En son reaktif denmişti ama sanki daha şişler şu an. Endişelenmeli miyim? Yani bu şekilde ciddi bir şey varsa tedaviye geç kalmaktan korkuyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ne taraftaki lenflerin şişti? Gece terlemesi kilo kaybı iştahsızlık vs var mi? Lenfoma kanserinden suphelendim baska bir yere görün mutlaka
Sol taraf. Gece terlemem kılo kaybım yok
Hm baska bir yere daha gorun bakalım o ne diyecek tek bir hastaneye gitme
Ağrıyorlar ve sanki çoğalıyor gibi anlamadım neden ciddiye alıp ıncelemıyorlar sürekli antıbıyotık verıp yolluyorlar
Lenfoma kanseri olabilir acilen daha uzman bir doktora görünmelisin.
Olabilir görün doktora
Boynundaki mi
Evet
Kan tahlili yapıldı mı
Normal kan tahlili yapılmıştı normaldi her şey ılk ultrasonda reaktif göründü ama başka küçük lenfler de çıktı şımdı ve ağrıyorlar
Bir de neredeki lenf bezi kulak altında mi çene altında mı köprücük kemiğinin oralarda mı
Boynumda var. Kulak altımda da küçük bi tane gelıyor elime. O taraftaki dişim de ağrımaya başladı. Ağrı var sol tarafımda
O taraftaki 20lik dişin çıktı mı veya çürük dişin var mı diş kaynaklı olabilir
Yırmılık çıktı biraz çürük içi
O zaman diş hekimine gitmen daha uygun
şişlikler dokununca acıyor mu?
Evet ağrıyorlar
viral enfeksiyon da olabilir antibiyotik fayda sağlamaz ama bir aydır şiş olması lenfoma belirtisi olabilir.
Hiç buna göre bir test yapılmadı anlamıyorum ciddiye almıyorlar
kesinlikle üzerine git bu işin eğer lenfoma gibi bir durum varsa erken teşhis çok önemli
Bayramdan sonra tekrar gel dedi. Duruma göre başka doktora görüneyim o zaman
inşallah viral enfeksiyondur, yine bu süreçte bol bol C vitamini içeren meyveler tüket ve zencefil çayı iç
Doktora görün