Tükenmişlik sendromu da olabilir. İkisini nasıl ayırt ediyoruz depresyonla? Lütfen yardımcı olur musunuz
1 ay
Tükenmişlik sendromu da olabilir. İkisini nasıl ayırt ediyoruz depresyonla? Lütfen yardımcı olur musunuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
insan içine çıkıp sevgili yapmalısın yoksa geçmez otura otura...
İstek yok ki heves yok ilgim yok hicbiseye
gelir o tanışıp konuşunca. buradan bile başlayabilirsin kafana uygun birisiyle konuşarak. yavaş yavaş açılırsın isteğin gelir.
Konusuyorum burdan biriyle acilmiyorum iyi gelmiyor sıkılıyorum hemen insanlardan midem bulaniyor
demek ki doğru kişi değilmiş. içini açanı bulacaksın...
Ben ne bileyim doğru kisi kim artık kendimi bile tanimiyorum ki bi başkasını taniyayim
https://www.youtube.com/watch?v=uauSnERCQ7A şarkılarımı dinleyince açılrsın belki :D
Yataktan çıkmak istemezsin bişey yapmak istemezsin kronik depresyonda
Yataktan cikmiyorum sabahları uyanıyorum yorgun uyanıyorum cikmiyorum yataktan yemek yemek icin mutfaga gidiyorum geliyorum. Gün icinde yatak harici salonda belli bir köşede oturuyorum hep orasi ve yatağım hsric hiçbir yerde oturamıyorum
Kendin için bir seyler yapmaya ezberlerini bozmaya yeni heyecan katma eğitimine geçmezsen hızla yol alir
Ne yapabilirim ama kolumu kaldıracak halim yokki ilgim de yok hicbisey yapmak gelmiyor icinden
Konuşlım bunu
8 senedir anksiyete olan ben
İlkokul öncesinden beri anksiyetem var asiri derece utangaç biriydim agzimj bile açamazdim zor bir durum.. herseyden cok daha zor
İyi anlarim seni, istedigin zaman yaz
Doktora git psikiyatrite
Bende aynı 2 yıldır
Mesela ne yapıyorsun daha doğrusu ne yapmıyorsun ben okulu bile biraktim herseyi biraktim hicbiseyim yok arkadaşlarım yok konuşacak kimsem yok ınternetten bile kimseyle konuşmuyorum hersey igrenc geliyor
Ben de bir de anksiyete var ya 2 yıldır hiç uyumadığım geceler oldu gecem gündüzüm karıştı neler neler yaşadım hiç hatırlamak istemiyorum sen ilaç kullanıyor musun
Kullanmiyorum psikologa gitmedim ki hic
Ben içiyorum içtiğim halde bir de öyle
Menesa sen misin
Ne
Eski kız arkadaşım