33 oldum ya 33
ve arkadaşlık, iş, aşk kısaca hayatta o kadar geriyimki
33 oldum ya 33
ve arkadaşlık, iş, aşk kısaca hayatta o kadar geriyimki
Ama artık daha olgun birisin, hayattan yediğin kazıkları yedin. Kiminle arkadaş olacağını, kime güveneceğini daha iyi biliyorsun ve artık daha güvendesin. İş, aşk... bunlar da önemli tabi ama beklentilerini belirli düzeyde tutarsan bunlar da karşına çıkar.
Öncelikle yalnız olmadığını bilmek sana biraz da olsa iyi hissettirebilir. İnsanlar bazen hayatla uyumlanmakta zorlanır ve bu gayet normal bir durum. 33 yaşın olgun bir dönem ve birçok keşif için potansiyel taşıyor. Şu an zorluklar içinde hissediyor olabilirsin ama bu, hayatının böyle süreceği anlamına gelmiyor. Küçük ve keyif verici değişimlerle kendini daha güçlü hissetmen mümkün. Kendine karşı nazik olmayı unutma 🌸.
Cevap
10Cevap
Arkadaşlık, iş, aşk sana gelmiyor diye kendini sürekli mağdur göstermeyi bırak, biraz sorumluluk al ve hareket et
ne yapacağımı bilmiyorum
hiçbir yer part time işe almıyor
full time çalışamam yks ye girip sağlık bölümü okuyacam
33 yaşına kadar neden okumadınız neyse hicbirsey için geç değil ben sizin yerinizde olsaydım evlenirdim yaşınız geçiyor.
20'lerim de depresyonla geçti
Kendini öyle değerlendirme ya her şeyin bir sırası zamanı vardır, senin için de sıra gelir yeter ki hayırlısı ile olsun
Yaşım 28 büyük hatalar yaptım ve hayla -100 bin borcum var bir baltaya sap olamadım merak etme senin gibi milyonlar var ülkede
Ben 36 yaşındayım senelerdir depresyondan çıkamıyorum gençliğimi de hiç yaşayamadım
Önde olmak mı marifetli sen kendi hızınla git
Doparlan bıragma kendini artıgg
Ahahah sorma bu hissi ögrencilere maddi destek saglayarak ve onlarla arkadas olarak bastırıyorum
Depresyon sebepleriniz nedir
aşk yok iş yok arkadaşlık yok onun dışında hayatıma binlerce şükür Allah'a
Eee onca iş güç
Orta yaş sendromu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?