Yıllardır depresifim sorun ben miyim?

10 yıllık arkadaşım tarafından terk edildikten sonda kendimi bir daha mutlu göremedim ortaokulda beni kıskanan bir kız yüzünden arkadaşlarım sürekli beni terk etti ve kendime güvenim insanlara güvenim kalmadı, iyice içime kapanıp bir daha gülümsemesini, yakın arkadaşlarım sürekli göğsümün büyüklüğüyle kilomla yüzümle dişlerimle herşeyimle dalga geçtiler gözlerim yeşil diye nazar değdirdiler. Bu yüzden 4 yıl boyunca hiç gülümsemedim ve insanlarla konuşmaktan çekindim, ailem ben depresyon zamanındayken benimle sürekli alay ettiler bağırdılar ve beni anlamamayi seçtiler, bana sinirlenemezmisim gibi davrandılar ne zaman önlerinde ağlasam ya da bağırsam beni suçlayıp kendi suçlarını kabul etmediler ve bu yüzden kendimden nefret ettim dahada depresyona girip intihar etmeye çalıştım, ibadet etmeye çalıştım ama yapamadım, şimdi lisedeyim asosyal olduğum için sınıfta ki herkes yakınken ben kimseyle yakın değilim ve tüm sınıf aynı yerdeyken ben onlardan ayrı oturduğum için moralim bozuldu ve anlamadığım şekilde ağlamaya başladım ve ağlamam durmadı. Ben tuhaf birimiyim?(Not:depresyondan hala çıkamadım kimse beni anlamaya çalışıp konuşmadı herkes kilolu ve çirkin güldüğüm için benden uzak kalmayı tercih ettiler bu yüzden kimsem yok kedim dışında) ama bazen çok düşünüp ağlayamiyorum ve kedimi görünce deliler gibi ağlıyorum.. ben... çok...
Yıllardır depresifim sorun ben miyim?