Hastalık da tetikliyor, o hastalığımı bile bile benimle birlikte oldu, beni ikna etti, evinde kızlığımı o bozmadı ama oyununa geldim, kullandı beni resmen. Ne yapsam, bipolar hastasıyım, engelli raporum da var, onu şikayet etsem ne olur, mesleğinden olur mu hem
25 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
raporun varsa ona suç bulmazlar dua et bozmamış. insaflı davranmış arkayı da bozabilirdi
Ama kullandı beni hem faydalandı benden
sen de ondan faydalanmışsın daha ne istiyorsun.
Ama o hastalığımı bile bile faydalandi
tamam yani sonuçta sen de bir insansın, hastalık gözetmemiş sana değer vermiş fayda tek taraflı sağlanmaz uyanıklık yapma.
Ne değeri ya değer verse girermi ilişkiye evlenir
sen hasta falan değilsin
Nerden biliyorsun
adım gibi eminim
çünkü seni ilişkiye ikna ettiği andaki ruh halinle 5 dakika sonraki ruh halin buna engel olacağı için.
kanıt falan çıkarabilirsin bişeyler yapabilirsin yani ama önce kanıt lazım bence
Kanıt olursa ne olur peki
yani benim de çok bilgim yok ama kanıtları ortaya sunup dava açabilirsin gibi tazminat davası vs
İleri gitmedi ise iyi içeri alırlar engelli raporun varsa bende fiziksel engelliyim yürüyemiyorum
İleri gitti ama
O zaman polise verirsen içeri alır yüksek ihtimal çünkü engelli raporun var rıza dışı olmuş
Rizamla oldu ama evine rızam ile gittim bu hastalık o şeyi istiyor ya sonuçta hem hemde o da bile bile hastalığımdan faydalandi
Ya tamam da özel durumun var o yüzden başı yanar şikayet edersen umarım kızlığın ile ilgili bişey olmadı
Kızlığımı başka biri bozmuştu o zaman raporum yoktu şikayet edemedim
Anladım sıkıntı ya şimdi raporun varsa edebilirsin içeri girer eminim
Napsam peki ya mesajlar kanıt olurda ailem duyarsa sonra beni hastaneye yatirmasinlar
Onu bilemiyorum maalesef
Sadece bu çocuk hapise mi girer yoksa tazminat parası da alabilir miyim
Tazminat bilemem ama girer bence
Umarım uzun bi süre seni tutmamıştır evinde tramva olacak kadar
Yani oldu travma bir şeye odaklanamiyorum
O zaman dava aç kim ne öğrenirse öğrensin sen haklısın
Dertleşmek istersen beklerim dicem de yanlış anlarsın şimdi
Diyorki senin rizanla oldu istemediğin bir şey yapmadım diyor bide
Rızan ile oluyor gibi görünebilir ama o rahatsızlığın demekki senin iradeni yok ediyor yani daha detaylı bilmediğim için sadece bildir diyebiliyorum
Yüzde kırk raporumda var ama onu korkutsam şimdilik yeter diye düşünüyorum yoksa ailem öğrenir çok kötü şeyler olur
Seni bildireceğim de korkut
Umarım daha da bişey olmaz uzman desteği de al bu konuyla ilgili ben alacağım yakında benimde bi kaç sorunum var
Nasıl oyuna geldin mesela
Bana seni seviyorum dedi mesela
Evlilik istediğini söyledi
Buna mı inandın cidden
Hayırda ben hastalıktan dolayı yaptım o tetikledi beni ama oda faydalandı onu diyorum
Seven insan hemen faydalanmaya çalışmaz adam değilmiş
Bide seviyorum diyordu
Benim sevdiğim kız beni askerde terk etti askerden kaçtım onun için uzaktan bir başkasıyla el elle gördüm daha neler yaşadım
Tazminat davası açsam alirmiyim bundan hem
Ne alaka ne tazminatı senin onla birlikte olmanla tazminatın ne alakası var sen onla evli değilsin bir şey değilsin
itibarı lekenir
Ne olur mesela
adı çıkar ne olcak
Beni de sonra hastaneye yatırırlar bence gittim diye
Bipolarla ne alakası var
Nerde oldu