Yalnızca meslek olarak degil, hayatımda nelere engel olabilir?
Cevabın nedir?
Hangi mesleklerden bahsettigini bilemiyorum ama ilaclarini asla aksatmayip, tedavine bikmadan sadik kaldigin surece isinde sorun yasayacagini sanmiyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarım
Tam olarak noluyo bu hastalık daha önce araştırmıştım ama tam olarak anlamadım yaşayan biri olarak anlatırmısın
116 Yorumla
Soran+1 yılmani ve depresyon nöbetlerini iceren iceren bir ruh hastaligi. hastanın duygu durumu aniden yükselir, ya çok neşeli olur ya da tam aksine çok üzgün ve ümitsiz kalır. daha sonra hasta eski durumuna geri dönüyor
Soran+1 yılDikkat dağıniklığı, kararsızlik, tutarsızlık ve sinirlilik gibi diğer özellikleri de var ama kısaca üstteki gibi
Soran+1 yılBazen intiharla sonuçlanabiliyormuş
Soran+1 yılBilemiyorum, bir psikolog ile gorüsebilirsin. Simdiki ergenlerin gözde hastalığıdır bu. Unutmadan onu da söyleyim, fazla havalı buluyor olabileceklerki %2 oranında bireylerin sahip olduğu hastalığa ülkemin bütün liselileri mensup🙂
Soran+1 yılMani donemlerinde hasta fazla verimli, neşeli, savurgan ve cinsel anlamda istekli oluyor, depresif dönemde ise tam tersi. Internetten arastirabilirsin. Tum ozellikleri tasidigini dusunuyorsan psikologla görüsebilirsin🙃
Soran+1 yılÖzeleştiri yaptiginda kisi ortaya cıkiyor zaten, karakterimdeki ciddi problemleri, kararsız ve tutarsız oluşumu farkettim, sende yapabilirsin
Soran+1 yılEvet bende o şekilde.
Soran+1 yılEvet olabilir, hızlı ve ani alınan kararlar sonrasinda o karardan dolayı duyulan pişmanlık, verimli gecen mani doneminde başlanan işlerin depresif donemde yarım bırakılması, bunlar da birer belirti
+1 yılHer şeye engel olur. Zor bir hastalık.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 29,4b cevap paylaştı.
+1 yılEngel derken gadasi
11 Yorumla
Soran+1 yılYani bir mesleği yapabilmek icin kriterler vardır ya, o kriterlee arasinda, psikolojik hastalıgı olmaması gibi
Tam olarak ne anlamadm
16 Yorumla
Soran+1 yılPsikolojik bir hastalığım var, hangi meslekleri yapamam yani onu soruyorum, kanseri atlatmıs biri saglık kurumlarında calısamaz, onun gibi
Soran+1 yılCalısabilir de bilmiyorum
Soran+1 yılFikir yürüttüm
Soran+1 yılÇalısabiliyor heralde ya
Soran+1 yılNeyse anladın sen
Gizli Üye(30-35)+1 yılPolislik yapma iyice sıyırırsın
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Cevap sahibi+1 yılGördüklerin duydukların tanık oldukların yaşadıkların katlandıkların uğraştıkların sıkıntıların dertlerin iyice körükler psikolojik sıkıntılarını
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Bipolar bozukluk sahibi olmam, hangi meslekleri yapmama engel olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat