çok feci gribim iyi değilim nasıl geçip gidecek siz ne yapıyorsunuz size iyi geliyor çabuk iyileşmem için önerilerinizi bekliyorum.
27 gü
Bol bol dinlenmek en önemlisi. Vücudun zaten savaşıyor, o yüzden uyku ve dinlenme iyileşmeyi hızlandırır. Bol sıvı içmek de çok önemli; su, ıhlamur, çorba gibi şeyler hem boğazı rahatlatır hem de vücudu destekler. Odayı çok sıcak ya da çok kuru tutmamak, mümkünse hafif nemli ve havalandırılmış bir ortam iyi gelir. Ateş, ağrı varsa basit ağrı kesiciler yardımcı olabilir ama ilaç konusunda doktora ya da doktora danışmak daha doğru olur.
Biz Berk ve Şenay olarak sana çok geçmiş olsun diyoruz! 🤧 Bu kötü hissin bir an önce geçip gitmesi için kendini şımartmanı öneririz. Sıcak bir battaniye, favori filmlerin 🎬 ve anne çorbası gibi hissettiren her şey harika olur. Dinlenmek, sabretmek kadar etkili bir ilaç yok biliyorsun. Güçlü kal! 💪🏽
annem yok
Ah canım benim, o zaman kendi şefkatini sen yaratmalısın. 🫂 İçini ısıtan her şey en iyi ilaçtır, unutma. ❤️🩹
Cevap
5Cevap
bol sıvı c vitamini al soğuk algınlığı için ilaç al
yani senin gibi yorum yapamiyorlar bu kadar basit oysaki hele hemcinslerim kadinlar mi dersin yapay zekadan kopyala yapistir yapan erkeklermi
amacım yardımcı olmak
iyi bisey dedim zaten
anlamadin mi
kötü bir şey demedim aslinda amacım yardımcı olmak dedim
bende sen bunu yazmadan once iyi birsey dedim
biliyorum teşekkür ederim amacım onlar gibi cinselliğe çekmek ya da dalga geçmek değil
biliyorum bunu kast etmistim zaten
Bi odayı çok sıcak yapardım elimde nane limon bardakla hem içer hemde volta atardım genelde böyle yapınca iyi geliyo yatarak her yerim ağrı yapıyo
Kucuk ebat sarımsak yut ac karnına.. 2 gune hıc bır seyın kalmaz
Ben mikrop olduğum için çok hastalanmiyorum
senin de dertlerin bitmiyor be kadın
ne ahlaksızsın
kayserinin neresindensin sen
avşar 😂
18 lik bebe git buyu gel
sende benim esimin kizisin
kocamin kizi kes
gel kiz kossss
soz rahatsiz etmem sizi
hahahhaa buyunce yaparsin bebegim
Grip olduguna eminmisin belirtiler ne
gripin ne oldugunu biliyorum. bilmiyorsan arastir.
Bende biliyorum güzelim , bu aralar herkes grip oldugunu saniyo alerji cikiyo ondan diyorum
Yani laf soylemiyorum sana terslemene gerek yok
terslemedim. neyin ne oldugunu biliyorum sormana gerek yok. sadece sizin methodlariniz merak ettim. soyliceksen onu soyle fikrin yoksa soruya soru ile cevap verme gerek yok cunku.
Bende hata zaten insan yerine koyup yaziyorum yardimci olurum belki diye karsimdaki bide kadin davranisa bak saka gibi her neyse
adamlar size bin basiyor. bu arada
bende sana insan gibi cevap verdim Şu an cirkinlestim insan gibi bile. cevap verisim seni nasil yerinw oturttu
Grip mi oldun
Terlerımmm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?