Onun ailesinin bana yaptıklarını yaşattıkları yüzünden bu haldeyim ya da imtihanımmış bilmiyorum ama onlar yüzünden yaşattıkları yüzünden bu haldeyim. O, anneciydi çıktım diyor, inancım güvenim yok, söylesem de umrunda olmayacağım, ilişkimiz bitecek, sallantıda. Sizce söylemeli miyim
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kendine neden yapıyosun bunu? Yazık değil mi sana? Daha kaç yaşındasın, kendini getirdiğin hale bak. Biraz da ben deme zamanın gelmedi mi hala kuzu!
Yani zamanim gelse bile sagligim gitti yerine gelmeyecek 21 yasindayim
Sağlığı toparlarsın elbette. İnşallah kanser değilsindir, Allah korusun. Ama bu bahsettiğin rahatsızlık olsa bile umutsuzluk yok. Artık kontrol altına alınabiliyor. Ama senin yeniden dönüşmen, ruhsal ve fiziksel yükten kurtarman lazım kendini.
Ya yasattiklari cok agri travma oldu erkek arkadaim yanimda olsa bile guvenemiyorum ona ailesi yuzunden
Ne dedim ben sana? Önce ruhsal ve fiziksel yükler dahil. Ailesi onca şeyi yaparken yoktuysa varlığının hiçbir kıymeti yok. Kendine bak, kendine dön. Kendi kıymetini bil artık. Daha çok gençsin, yolun başındasın kuzum. Bu yaşında bunları yaşamayı hak görme artık kendine. Evet zor olacak, acıtacak. Ama kendini kazanmak için biraz acı çekmeyi göze almalısın.
bende aynı durumdayım sevgilim biliyor daha çok üzerime düşüyor kötü düşünme bizim hayallerimiz var diyor motive ediyor beni her insan aynı değildir ama bilmeue hakkı var diye düşünüyorum bizde küçük bi yerdeyiz bayramdan sonra ameliyat olmam lazım bakalim süreç nasıl olucak
Bahsettim zaten bende
Azıcık gurur varsa yapmazsın ye iç eğlen dunya kımseye kalmaz
Olan oldu artık icime atmaktan kendimi yedim bitirdim bedelini ödüyorum
Şu saatten sonra güzel yaşa iyi yaşa hiç bişey takma kafana. Sen benı bulsana özelden konuşalım
Yüksek ihtimal ne demek kardeşim. Böyle bir tanı aldın mı? Almadıysan kendi yorumunsa git muayene ol
Bizim burdaki doktor dedi guven olmuyor buraya ben kucuk bir köy gibi biryerde yaşıyorum yarin baska ozel bi hastaneye sevk ettiler orada muayene olacagim bende baktım belirtim gösteriyor
Her söyleyenene inanma. Ayrıca sevgili falan tek derdiniz bu olmasın ya