Mr sonucum bu doktora gittim altı ay sonra ultrason için gel dedi hiç açıklama yapmadı bir şey anlamadım. Anlayan varsa söyleyebilir mi? Lezyon denen şey kitle mi acaba? Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Mr sonucum bu doktora gittim altı ay sonra ultrason için gel dedi hiç açıklama yapmadı bir şey anlamadım. Anlayan varsa söyleyebilir mi? Lezyon denen şey kitle mi acaba? Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
BIRADS Kategori 3 yazılmış ise raporunuza, %95 in üstünde bir ihtimal ile korkulacak bir şey yok demektir. Ama % 5 den az da olsa, küçük bir ihtimal ile bir risk olduğundan, radyoloji uzmanınız sizi 6 ay sonra tekrar kontrol etmek istiyor demektir.
Teşekkürler 🙏
Hayır değilsin memede doku bozukluğu demek lezyon bu normal 6 ayda 1 kontrol isterler bende de fibreadenom var 6 ayda bi kontrllere gidiyorum hiç sıkıntı yok suphelenseler biyopsi yaparlardi bana yaptilar seninkiler küçükmüş benim 35×15 felan cok büyükler
Aa öyle mi çok teşekkür ederim, geçmiş olsun size de
lezyon kanser değil ama kanserleşebilcek seviyede bir hücre ama kanser değilsiniz 6 ayda bir ultrason çektirin
Ah çok teşekkür ederim açıklamanız için 🙏
rica ederim dikkat edin kendinize ALLAHA emanet olun
Amin sizde Allah'a emanet olun sağolun 🙏
Cevap
12Cevap
Kanser değilsin doktorunun belirlediği sürelerde kontrole git inşallah ilerleyen zamanlarda birsey cikmaz
İnşallah sağolun 🙏
Büyük olasılıkla iyi huylu bir lezyon saptanmış, 6 ayda bir kontroller yapılacak başka bişey yok
Teşekkürler
Büyük ihtimal fibro adenom. Bir tür iyi huylu tümör ve aynısı bende de var. Yine de mutlaka bir genel cerraha danış.
Teşekkürler. Bugün gittim ama bir şey demedi altı ay sonra ultrason dedi.
Okay, geçmiş olsun
Kanser değilsin ama bu leYin takip edilmeli ve artış olur iş eo zaman korkabilirsin
Teşekkürler 🙏
korkmana gerek yok kanser değilsin
sadece kontrol amaçlı çağırmış ve galiba göğüslerin orantılı değil
Lezyon yara demek değil mi ya kontrol için ultrason demiştir sjlgjh
Lezyon kitle için de kullanılır
Çok şükür kanser değilsin. Geçmiş olsun.
Amin çok sağolun 🙏🙏🙏
Sen de sağ ol :)
korkma ya değilsin insallah
Amin sağolun
Lezyon yara doktoeun bakamsı lazm
Ailede var mı meme kanseri
Hayır
korkulacak bir sey yok
İnşallah degilsin
Amin 🙏
Kitle varmış
Aa öyle mi 😱