Dodex yapılıyordu B12 için ama farklı. Yolları yok mu acaba
1 ay
Dodex yapılıyordu B12 için ama farklı. Yolları yok mu acaba
B12 emilimi düşük birinde en iyi iğne yoluyla alınır. Dil altı b12 veya yüksek doz oral b12 de mümkündür. Emilimi artırmak için aç karına olmalı.
Demir ise emilimi artırmak için C vitamini ile alınmalı. (portakal suyu, limon, kivi gibi c içeren herhangi besin olur, süt çay kahve ve kalsiyum ürünleri demirle alınmamalı emilimi çok azaltır arada 3 saat fark bırakılmalı)
D vitamini ise yağda çözünen bir türdür. Yemekle birlikte özellikle yağ içerenlerle alınmalı (zeytinyağı, avokado, somon, sardalya, tereyağı, yumurta sarısı olabilir)
Cevap
4Cevap
D vitaminini damla olarak almalısınız. 1 kaşık sızma zeytinyağı içine damlatıp içerseniz çözünür ve emilim artar.
Ne alaka Allah aşkına? 2 gr küpür okumakla poz kesmeyin ya
Kupür okumak ne alaka? Gidin herhangi bir doktora sorun, aynısını söyler. Yağ yağ içinde çözünür ve emilim artar, o yüzden yoğurt içine veya zeytinyağı içine damlatıp içilmesi tavsiye edilir.
Evet doktorum da oyle demusti yagli bjrseyle içmen daha iyi olur diye katılıyorum
Benim demir 2 ye düşmüştü bana Solgar iron önerdiler. Ondan içtim 10 a çıkmıştı. Diğerlerini bilmiyorum ama
Ocean D3 K2 kullanın ama biraz zeytinyağı da alın
Tesekkurler
Dodex en etkili yöntem. Sorun ne?
B12 sorun dedox kullaniyorumyukseliyor birakiyorum test yatiriyorum. sonra yine ddüsmüs
Arada kullanmaya devam o zaman, ondan iyisi olamaz zaten
Dil altı B12 denedinmi
Doktorum onermisti bi deneyecen
Tamam bakayim.
Bol yımırta yiyiniz
Iki tane yerim her gun en az saglikli beslenmeye calisiyorum yumurtsyi ssde de hic yiyemem mecbur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?