Konusmakra kelime bulmakta zorlanıyorum kendimi ifade edemiyorum bu önceden de vardı ama şimdi hiç konuşamıyorum şu an bile ezbere yazıyorum çok stres kaygı yaşıyorum konuşmayı tamamen unutmak tan çok korkuyorum
Hayır öyle bir şey olmaz merak etme bu anksiyete dediğimiz bir şey şimdi bende çok stresliyim ama bendede konuşma problemi yokta daha sık tuvalete çıkma problemi var stres herkeste aynı vücut bölümüne etki etmez
Ana Sayfa > Sağlık > Sorular > Konuşmayı cümle kurmayı gittikçe unutuyorum bu hangi hastalığın belirtisi olabilir normal insanlar gibi cümle kuramıyorum artık?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kendimi cok iyi kötü hissediyorum ne demek be snsbshshsbnsnsbdhshajhdsjksifehd
İşte cümle kuramıyorum o kadar kötüyüm
Vay canım benim ya arkadaşın var mı
Tek bir arkadaşım var ama o benim gibi değil gayet kendini ifade edebiliyor ben çok kötüyüm konuşmakta zorlanıyorum
Eyvah sanki yanlis hatirlamitirdam bu durumun aynisi benimde basima gelmişti ve gecti geçici yani üzülme
Bendede stresten oluyo sınava çalışıyorum şu an ona bağlıyorum o yüzden geçici bir şey takmayın kafanıza
Başka bir belirti var mı vücudunda ufak ya da büyük
Konusmakra kelime bulmakta zorlanıyorum kendimi ifade edemiyorum bu önceden de vardı ama şimdi hiç konuşamıyorum şu an bile ezbere yazıyorum çok stres kaygı yaşıyorum konuşmayı tamamen unutmak tan çok korkuyorum
Benim arkadaşım da çok stresli ama onun böyle bir problemi yok belkide bir hastalik vardır bende😭😭
Hayır öyle bir şey olmaz merak etme bu anksiyete dediğimiz bir şey şimdi bende çok stresliyim ama bendede konuşma problemi yokta daha sık tuvalete çıkma problemi var stres herkeste aynı vücut bölümüne etki etmez
Stres benim. Konuşmamı kesiyor ezbere konuşuyorum 😭
Nöroloğa görün
Sizce neyden olabilir
Yaş kaç acaba?
Onsekiz
Konulara odaklanamamaktan olabilir. Beyin başka şeye kendini yorarken, kelimeler kopuk, cümleler bozuk olur...
Şu 1 haftadır çok stresliyim gelebej kaygısı yaşıyorum beynim ezber modunda konuşuyor gibi
Kafan rahat olmadığı sürece, istediğin kadar vitamin al, stresten cümle kuramazsın. Ama düzelir korkma :) Stresli dönemini atlat yeter
Nörolojiye git.
Bir hastalık olabilir mi
Evet olabilir. Nöroloji değerlendirsin
Bakla ye
Ne
Bakla ye