Özellikle bacak ağrım oluyor, kemiklerim sızlıyor resmen
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Özellikle bacak ağrım oluyor, kemiklerim sızlıyor resmen
D vitamini eksikliği kemikte ağrı yapabilir sırt ağrısı bacakta kramp yapması da mümkün. B12 sinir sistemi için önemli eksikliği karıncalanma, uyuşma yapabilir. Kalsiyum kemik yapısını güçlendirir eksikliğinde kemik yoğunluğu azalır ağrı yapabilir. Demir (ferritin) düşüklüğü ise yorgunluk ve kas ağrısı yapabilir. Bunlardan en kritiği D vitamini.
Çok teşekkür ederim demir eksik ama sabah almam lazımmış onu fakat çay falan içmemem lazım onu alırken işte kahvaltı ediyorum. Akşam da etki etmiyormuş alırsam alamıyorum demiri o yüzden ya
evet kafein içeren içecekler ve süt ürünleri demirle alınmıyor emilimi azalıyor yani neredeyse demiri boş yere almış gibi oluyosun. Ama eksikse kullanmalısın demir vücut için en önemlilerinden. Demir aldıktan 3 saat sonra yasak olan şeyler alınabilir. Akşam veya gündüz etki eder aslında buna bağlı değil.
D vitamini yazdı bir de doktor dahiliye gitmiştim de. Haftada bir kere kullanıyorum. Demir her gün kullanmam gerekiyor ama bu vücut ağrısına ne iyi gelir bilmiyorum dayanamıyorum bazen
Çalıştığın için vucut her gün yoruluyor aslında net çözüm olmayabilir. Şu anlık eksik olan vitamin değerlerini düzelt bunlar yine de etkiler. Ağrıya kas gevşetici krem veya ağrı kesici kesin çözüm. Onun dışında günlük yeterli su içmeye çalış toksinlerin atılmasını sağlar yorgun kaslara iyi gelebilir.
Cevap
8Cevap
Kullandığın ayakkabıyı değiştir onun etkisi çok fazla oluyor. ya da tabanlık al
Creatin kullan ya da çinko ve magnezyum
Gereksiz vitamin almak istemiyorum ya dahiliye gittim zaten magnezyum d vitamini demir yazdı işte
Creatin vitamin değil düzenli kullanimda yorgunlugunu almana ve daha güçlü olmani sağlayabilir bir ay filan kullan tabi doj aşma
Merhaba ben kadın doğum uzmanıyım kas gevşetici iç
d3-k2
Tam bilm bu vitamini tam olarak neye etki ediyor bilginiz var mı
kemiklere
Ne iş yapıyorsun
Eğitim alanı diyelim
Nasıl yani ayakta mı çok kalıyorsun
Çözüm kolay masaj
geçmiş olsun
Et ye
Meslek ne
Eğitim alanı