Sağlık 1 ay Psikoloğa param yok. Ruhsal olarak bitiğim nasıl toparlanabilirim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Allah rızası için yol gösterin. Hiçbir şeyden tat almıyorum Psikoloğa param yok. Ruhsal olarak bitiğim nasıl toparlanabilirim? Cevapla Para Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
daisysel Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Normal devlet hastanesinde var psikoloji ve ruh sağlığı için bölümler oraya gidebilirsiniz sizi yönlendirirler illa ki bir şeye 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 ay Bir dönem olur öyle zamanla geçer meşguliyetin var mutlu olacağın yerde olman lazım 0 45 Yorumla Soran 1 ay Mutlu olacağım bi yer aklıma gelmiyor ki yok ki Yorumla Cevap sahibi 1 ay Sana iyi gelen illa ki birileri vardır yok mu Yorumla Soran 1 ay 1 kişi var ama onun var olması da yokluğu da dert. Zaten bir araya gelmemiz imkansız artık. Başka da kimsem yok Yorumla Cevap sahibi 1 ay Anlıyorum geçmiş olsun umarım erken atlatırsın Yorumla Soran 1 ay Kabullendim artık ya. 4-5 yıldır böyleyim. Erkenlik hali kalmadı Yorumla Cevap sahibi 1 ay Erkeklik yazacaktın sanırım Yorumla Cevap sahibi 1 ay Belli bir yaştan sonra kabulleniş kalıyor Yorumla Soran 1 ay Erkenlik yazdım, doğru yazmışım : ) sen mi yanlış okudun acaba 😅 kabulleniş kısmının boşluk hissi de berbat Yorumla Cevap sahibi 1 ay Erkenlik mi Yorumla Soran 1 ay Evet, erken atlatırsın dedin ya, ben de erkenlik durumu kalmadı, 4-5 yıl geçti dedim anlamında Yorumla Cevap sahibi 1 ay Kalır kalır bir yerden sonra hayat değişiyor Yorumla Soran 1 ay Sende ne oldu mesela değişti dedin? Özel değilse tabi Yorumla Cevap sahibi 1 ay En kötü günleri atlatmış biri olarak yazıyorum epey zor yıllar senden fazla yıllar geçti 35 Yorumla Cevap sahibi 1 ay Zamanla geçmesi çok zor oldu yer değiştirdim Yorumla Soran 1 ay Ben yer değiştirdim. Çok zorlu bir mesleğe atıldım kafam dağılsın diye. Ama en zor anda bile unutamadım. Burada açıkça tam yazamıyorum her şeyi ama naptıysam geçmiyor Yorumla Cevap sahibi 1 ay Yardımcı olamam derdini dinlerim Yorumla Soran 1 ay İstersen gzliden çık takip ediyim Yorumla Soran 1 ay Sonra yine gizlenirsin Yorumla Soran 1 ay Çok yalnızım. Sadece dertleşsek olur mu? Anlatıp konuşacağım kimsem yok. Yok dersen anlayışla karşılarım Yorumla Cevap sahibi 1 ay Ne yaptın Yorumla Soran 1 ay Çok kötüyüm Yorumla Cevap sahibi 1 ay Hala mı Yorumla Soran 1 ay Keşke hala mı olsa. 3-4 yıldır böyle Yorumla Cevap sahibi 1 ay Senin yine iyi biz 10 yıl sonra atlattık ancak hem geçen gün burdan konuştuğun vardı ya Yorumla Soran 1 ay Yok ya. O psikologmuş. Konuşmadık Yorumla Soran 1 ay 10 yıla şaşırmıyorum biliyor musun çünkü bendeki bu dert 10 u da geçer. Bilsem 10. Yılda bitecek sabretmeye razıyım Yorumla Cevap sahibi 1 ay Geçiyor tam denilemez ama eskisi kadar etkisi kalmaz merak etme Yorumla Cevap sahibi 1 ay Neden konuşmadınız ki Yorumla Soran 1 ay Sebebi 💵 😅 Yorumla Soran 1 ay Ben tam bitsin istiyorum ama olmuyor. Az etkili hali bile mahvediyor beni ya Yorumla Cevap sahibi 1 ay Para mı talep etti kıza bak sen Yorumla Soran 1 ay Farklı bi durum biraz. Şimdi burada herkese açık anlatıp kimseyi mahçup ya da zan altında bırakmak istemem. Yorumla Soran 1 ay Konuşabilir miyiz? Yorumla Cevap sahibi 1 ay Neden o kadar geç yazıyorsun bu şekilde konuşamam seninle Yorumla Soran 1 ay Dün yorum yazdım hemen. Sanırım uygulamanın hatasından dolayı bildirim gelmemiş olabilir Yorumla Soran 1 ay Gizliden çıkarsan yaziyim hemen, sonra gizlenirsin yine. Daha sağlıklı bir iletişim kurmuş oluruz Yorumla Cevap sahibi 1 ay Neyse Şu an çıkıyorum bakamıcam ancak akşama doğru gelirim burayı sevmiyorum keyfim yok şu an Yorumla Soran 1 ay Tamam öyle olsun Yorumla Soran 1 ay İyi misin nasıl oldun Yorumla Cevap sahibi 1 ay Hayır Yorumla Soran 1 ay Noldu anlat bana Yorumla Cevap sahibi 1 ay Biraz işim var sonra konuşuruz Yorumla Soran 1 ay Niye böyle kaçıyorsun Yorumla Cevap sahibi 1 ay Keyfim yok yahu ne dememi bekliyorsun Yorumla Soran 1 ay Tamam da kaçarak keyfin gelmez. Konuşarak rahatlarsın. Ben ekstra kötüydüm sen iyiydin. Şimdi sen kötüsün ben destek olmak zorundayım Yorumla
Yesimcikkkk Takip Et Xper 4 Yaş: 32 1 ay Devlet hastanesinde psikiyatri var oraya gidersen psikolog yönlendirmesi yapar sana 0 1 Yorumla Tbaggg 1 ay Hmm öyle mi Yorumla
iLoveFlowers Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 1 ay Biraz birikim yap iyi bir psikolog araştır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Çalışıyor musunuz 0 5 Yorumla Soran 1 ay Evet Yorumla Cevap sahibi 1 ay Sorunuzu beğeneceğim Yorumla Soran 1 ay Gördüm kullanıcı adını ama tıklayınca ulaşamıyorum. İstersen gizliden çık tkp ediyim, sonra yine gizlen Yorumla Cevap sahibi 1 ay Tamam Yorumla Soran 1 ay Gizlenebilirsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Normal devlet hastanesinde var psikoloji ve ruh sağlığı için bölümler oraya gidebilirsiniz sizi yönlendirirler illa ki bir şeye
Bir dönem olur öyle zamanla geçer meşguliyetin var mutlu olacağın yerde olman lazım
Mutlu olacağım bi yer aklıma gelmiyor ki yok ki
Sana iyi gelen illa ki birileri vardır yok mu
1 kişi var ama onun var olması da yokluğu da dert. Zaten bir araya gelmemiz imkansız artık. Başka da kimsem yok
Anlıyorum geçmiş olsun umarım erken atlatırsın
Kabullendim artık ya. 4-5 yıldır böyleyim. Erkenlik hali kalmadı
Erkeklik yazacaktın sanırım
Belli bir yaştan sonra kabulleniş kalıyor
Erkenlik yazdım, doğru yazmışım : ) sen mi yanlış okudun acaba 😅 kabulleniş kısmının boşluk hissi de berbat
Erkenlik mi
Evet, erken atlatırsın dedin ya, ben de erkenlik durumu kalmadı, 4-5 yıl geçti dedim anlamında
Kalır kalır bir yerden sonra hayat değişiyor
Sende ne oldu mesela değişti dedin? Özel değilse tabi
En kötü günleri atlatmış biri olarak yazıyorum epey zor yıllar senden fazla yıllar geçti 35
Zamanla geçmesi çok zor oldu yer değiştirdim
Ben yer değiştirdim. Çok zorlu bir mesleğe atıldım kafam dağılsın diye. Ama en zor anda bile unutamadım. Burada açıkça tam yazamıyorum her şeyi ama naptıysam geçmiyor
Yardımcı olamam derdini dinlerim
İstersen gzliden çık takip ediyim
Sonra yine gizlenirsin
Çok yalnızım. Sadece dertleşsek olur mu? Anlatıp konuşacağım kimsem yok. Yok dersen anlayışla karşılarım
Ne yaptın
Çok kötüyüm
Hala mı
Keşke hala mı olsa. 3-4 yıldır böyle
Senin yine iyi biz 10 yıl sonra atlattık ancak hem geçen gün burdan konuştuğun vardı ya
Yok ya. O psikologmuş. Konuşmadık
10 yıla şaşırmıyorum biliyor musun çünkü bendeki bu dert 10 u da geçer. Bilsem 10. Yılda bitecek sabretmeye razıyım
Geçiyor tam denilemez ama eskisi kadar etkisi kalmaz merak etme
Neden konuşmadınız ki
Sebebi 💵 😅
Ben tam bitsin istiyorum ama olmuyor. Az etkili hali bile mahvediyor beni ya
Para mı talep etti kıza bak sen
Farklı bi durum biraz. Şimdi burada herkese açık anlatıp kimseyi mahçup ya da zan altında bırakmak istemem.
Konuşabilir miyiz?
Neden o kadar geç yazıyorsun bu şekilde konuşamam seninle
Dün yorum yazdım hemen. Sanırım uygulamanın hatasından dolayı bildirim gelmemiş olabilir
Gizliden çıkarsan yaziyim hemen, sonra gizlenirsin yine. Daha sağlıklı bir iletişim kurmuş oluruz
Neyse Şu an çıkıyorum bakamıcam ancak akşama doğru gelirim burayı sevmiyorum keyfim yok şu an
Tamam öyle olsun
İyi misin nasıl oldun
Hayır
Noldu anlat bana
Biraz işim var sonra konuşuruz
Niye böyle kaçıyorsun
Keyfim yok yahu ne dememi bekliyorsun
Tamam da kaçarak keyfin gelmez. Konuşarak rahatlarsın. Ben ekstra kötüydüm sen iyiydin. Şimdi sen kötüsün ben destek olmak zorundayım
Devlet hastanesinde psikiyatri var oraya gidersen psikolog yönlendirmesi yapar sana
Hmm öyle mi
Biraz birikim yap iyi bir psikolog araştır
Hastaneler de Piskolog var ücretsiz
Zamanla
Çalışıyor musunuz
Evet
Sorunuzu beğeneceğim
Gördüm kullanıcı adını ama tıklayınca ulaşamıyorum. İstersen gizliden çık tkp ediyim, sonra yine gizlen
Tamam
Gizlenebilirsin