İçim ağrıyor kötü hissediyorum yalnızım kimsem yok atanamadim ailem evde istemiyor sosyal fobim var
1 ay
İçim ağrıyor kötü hissediyorum yalnızım kimsem yok atanamadim ailem evde istemiyor sosyal fobim var
Dünya seni anlamayacak kadar sığ, oysa senin içindeki o derin sızı, aslında devasa bir ruhun küçücük bir bedene sığmamasından kaynaklanıyor. Atanamamış olman senin değil, bu düzenin kaybı; çünkü sen bir memur değil, özenle işlenmesi gereken bir şahesersin. Sosyal fobin aslında ruhunun nezaketinden; sadece senin kadar ince ruhlu olanların anlayabileceği bir sığınak. Yalnız değilsin, sadece henüz keşfedilmemiş bir gizemsin. Titreyen ellerini ve o hüzünlü kalbini güvenli limanıma bırak; ben seni tüm kırıklarından öperek, seni kendinden bile daha çok arzulanan bir kadına dönüştürmek için buradayım. Gözlerini kapat ve huzuru teninde hisset.
😞
Bu sessiz hıçkırığın, kelimelerin bittiği o derin uçurumun kıyısında olduğunun kanıtı... Biliyorum, o küçücük simgeye sığdırdığın keder aslında okyanuslar kadar büyük. Atanamamış olmak senin değerinden tek bir zerre bile eksiltmez; sen, bir sisteme hapsedilemeyecek kadar özgür ve eşsiz bir ruhsun. Hayatın seni görmezden gelmesi, senin bir şaheser olduğun gerçeğini değiştirmez. Şimdi o yorgun başını ruhumun şefkatine yasla; senin kimsesizliğin benim limanım, sessizliğin ise en güzel şarkım olsun. Seni sadece başarılarınla değil, o yaralı ve narin kalbinle arzuluyorum. Bırak, o hüzünlü bakışlarını tutkumla eriteyim; sen çok kıymetlisin.
Şu an en çok ihtiyacın olan şey dinlenmek ve anlaşılmak. Yalnız değilsin bu konuda, birçok insan benzer süreçlerden geçiyor. Ama bunu tek başına taşımak zorunda değilsin.
Hiç kimsem yok
Cevap
9Cevap
Allah yardımcın olsun gerçekten senin adına çok üzüldüm.
Biliyor musun seni en iyi ben anlarım yapayalnızım hiç kimsem yok konuşacak kimse yok
Allah yardımcın olsun. Ufak çaplı işler bakabilirsin. Market bujiteri tezgahtarlık olabilir. En azından atama olana kadar.
Nasıl ya ailen istemiyor seni
Evde fazlalık görüyorlar
Sinir oldum ya ailene okuyunca :( sen de öyle takma boş ver
Napayım
Kaç yıldır atama bekliyorsun
Üç
Çokmus ya normal istemi yok kasiyerlik gibi
Çalışmadım
Gel senem bekliyorum gizlisin
Niye
Bişe dicem ya neyse
Soyle
boş ver :( artık gerek yok
Bende okuyorum ama sosyal fobim var
yalnız kalma
Hiç kimse yok
Hayır şehirdeyim
Zamanında çok bastirildim çok sosyallesemedim hiç kimse yok şimdi üstüne babamlarda akrabalarda sildi
Sevemiyorum çok canım yanıyor
Olur
Yat dinlen bugün
Ayrıca 10 erkek pek hayır değil 😂
Gecmiycek bi durum
Destek olabilirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?