Çoğu uyku ilacını denedim ama yaramadı melatonin uyku ilacına varana kadar denedim ama o da etki etmedi bildiğiniz var mı?
1 ay
Uyumak istiyorsan. Seni pamuk gibi uyuyacaksın. Kanepeye tüy gibi düşeceksin. Şimdiden başla. Youtube zumba dersi. İstediğini aç çalış. 2 saat zamanı. Hareketleri öğren hedefin öprenmek. Duş al. Sonra koşu yürüyüş. 15 km. Durmak yok. Sonra git işine gücüne bak. İş çıkısı. 10 km hafif tempo koşu yürüyüş. Duş al bakalım uyuyor musun
Cevap
11Cevap
Hicbi sekilde uyuyamiyorum bende 25 mg hap kullaniyorum ama 1 gun uyutuyo sadece bidaha uyuyamiyorum çok sinir bozucu
Önemli olan melotonin içmek değil melotonini içtikten sonra karanlık ve telefon ekranından uzak kalmak. O zaman işe yarıyor bence bunları uyguladın mi?
Melatonin uyku ilacı değil aslında. Hormon dengeleyici sadece. Ve bu ilacı unarım doktor tavsiyesi ile almışsındır.
Yapma bunu uyku ilaçlarının tamamı kontrollü tüketilmeli. Melatonin sadece uyku değil aynı zamanda mutluluk hormonudur. Bu ilaç grekli olan dozda kullanılmalı. Yoksa psikolojik stres seviyeni kontrol edemezsin. Ben bundan dolayı çok muzdarip oldum sende yaşama bunları.
Rica ederim ama tamamen kullanma da diyemem belki de ihtiyacın vardır. Bunu iyi bir uzmanla görüş olur mu? İyi geceler.
Bir sağlıkçı olarak önerim çok olur ama ilaçlara kendini bağımlu etmek kötü şimdiden
İşte böyle böyle daha kuvvetlisini arayacaksın karaciğerde bir süre sonra etkisini yitiriyor
Seregual xanax falan iç derim ama yeşil reçeteli ilaçlar
Norodol damla ya da
Uykunun çözümü genelde yeşil reçeteli ilaçlar onların çoğuda narkotik
Ondan doğal yollarla uyumaya alıştır kendini
Sadece tavsiye uyurken uyku müzikleri sessiz ortam papatya çayı vb. dene
Uyumanı ne engelliyor onu tespit et onu çözmeye çalış hadi iyi geceler
Uyku ile ilgili şeyler zararlı.. Kedi otu çayı dene.. Ama uzun süre kullanma en fazla 2 hafta düzenli.
Veya mirtazapin etkenli antidepresan olur reçeteli.
Ben iki gündür diş ağrım yüzünden antibiyotik atıyorum, En son ne zaman bu kadar derin ve güzel uyudum hatırlamıyorum 😂 🙌
Her zaman ne olursa olsun aynı saatte alarm kurup kalk
Uyku zorlugumu cekiyosun. Doğal bir yontem var ilacı bilmem
Bi 35'lik rakı misss gibi eder 😂
griport iç uyuşturur uyumazsan gel
bişey önerdim terbiyesizliğin lüzumu yok o********
Dua okumaya başla direk uyursub
3lü kombine magnezyum
Olmayınca olmaz
2 duble viski
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?