Offf çok güzel bi his olmalı süttür edip arkana bile bakmamak canım çekti en kisa zamanda birine yapcam ama vicdanımı seveyim sonra çok mu ağır konuştum diyip arkama bakıyorum yanlış mı yapıyorum yol göster bana 😊😊
Ben agir da konusmuyorum ki niye yorulayim direkt eger internetten biriyse engel veya gormezden gelme durumu devreye giriyo. Reeldeyse o konusurken cikio gidiyorum bidaha da o yokmus gibi davraniyorum jsjfb kimse bu raddeye getirmesin lutfen isimiz gucumuz var gereksiz insanlara vakit ayiramayiz ki ama
Aklıma senin hayatın başkasının hayalidir palavrasi geldi jsjsj sanki gün yüzü gördüğümüz var ama saglikli isen bunada şükür ne istediğine bağlı birazda ne istedin ne olmuyor
Para bir amaç değil araçtır zaten. Kimse cebinde fazladan kağıt taşımaya meraklı değil ama yolculuk yaparken milletin ağız/ter kokusunu çekmemeye, deprem korkusu ile başını yastığa koymamaya, %100 polyester tişört giyipte hastalık kapmamaya meraklı çünkü yaşamın bir anlamı ve yaşam para kazandıkça değerleniyor fazladan beylik laflar etmeye gerek yok, paran kadar kaliteli bir hayat yaşayabilirsin ve işsiz parasız biriysen şu an benim durumumda olduğu gibi hayatı yaşamana koşullar izin vermiyor sadece hayatta kalmayı başarıyorsun tıpkı ölüceğini bilipte sadece otlanmaktan başka bir şey yapamayan mezbağlarda ki kurbanlık hayvanlar gibi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hosuma gitmeyen herkesi boş ver etmek gibi bi ozelligim var dur durak bilmiyorum. Yarinlar yokmuscasina ediyorum hemde hfhsbf
Offf çok güzel bi his olmalı süttür edip arkana bile bakmamak canım çekti en kisa zamanda birine yapcam ama vicdanımı seveyim sonra çok mu ağır konuştum diyip arkama bakıyorum yanlış mı yapıyorum yol göster bana 😊😊
Ben agir da konusmuyorum ki niye yorulayim direkt eger internetten biriyse engel veya gormezden gelme durumu devreye giriyo. Reeldeyse o konusurken cikio gidiyorum bidaha da o yokmus gibi davraniyorum jsjfb kimse bu raddeye getirmesin lutfen isimiz gucumuz var gereksiz insanlara vakit ayiramayiz ki ama
Aynen sen kelimelerle kendini yormazsin hemen gerekeni yaparsın.
Ben kendimi dışarı atıyorum geziyorum ya da güldür güldür acıyorum 🥹 ise yaramı bilmiyorum ama biraz güldürüyor hiç olmazsa 🙁
Direk uyuuyorum güldür güldür kurtarmiyor
Depresyondasın demeli.., doktora gittinmi
Doktor sağligindan olmasın diye gitmiyorum😊
İyi gelmeyen her şeyi çıkarıyorum hayatımdan
Adam adammm
çizgi roman okumaya başladım, işe yarar mı?
Anlık kanka sanmiyorum yalnız kalınca yine aynı ruh hali 🤷
ben 2 yıldır depresyondayım zaten önceden de mutlu değildim de işte biriktire biriktire yeni sonuçlarını görüyorum
Neden mutlu değilsin ailevi mi yoksa aşk meşk mi
hayatın kendisi bana mutlu olmam için hiçbir olanak sağlamıyor ben direkt yaşadığım hayattam yaşamdan şikayetçiyim
Aklıma senin hayatın başkasının hayalidir palavrasi geldi jsjsj sanki gün yüzü gördüğümüz var ama saglikli isen bunada şükür ne istediğine bağlı birazda ne istedin ne olmuyor
hiçbir şey olmuyor bu yüzden çok mutsuzum
kilo versem, güzel bir iş bulsam her şey düzelir gibi geliyor aslında
İş bulsanda değişmez ama kilo çok şey degistirir
değişir yaa bu aralar çok sayıda iş bulma uygulamalarında emlak danışmanı olarak iş buluyorum bir tanesinde çalışsam iyi kazansam
sadece para bile mutlu eder insanı
Para sadece yolunu açar tek başına bı etken değil ama çok büyük bı etken
Para bir amaç değil araçtır zaten. Kimse cebinde fazladan kağıt taşımaya meraklı değil ama yolculuk yaparken milletin ağız/ter kokusunu çekmemeye, deprem korkusu ile başını yastığa koymamaya, %100 polyester tişört giyipte hastalık kapmamaya meraklı çünkü yaşamın bir anlamı ve yaşam para kazandıkça değerleniyor fazladan beylik laflar etmeye gerek yok, paran kadar kaliteli bir hayat yaşayabilirsin ve işsiz parasız biriysen şu an benim durumumda olduğu gibi hayatı yaşamana koşullar izin vermiyor sadece hayatta kalmayı başarıyorsun tıpkı ölüceğini bilipte sadece otlanmaktan başka bir şey yapamayan mezbağlarda ki kurbanlık hayvanlar gibi.
*yaşamın bir anlamı var