1 ay
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Cinsel hayatım yok, hic olamayacağı için de gerek yoktur heralde. Gelisi guzel seks yapmayın olm. Akıllı olun. Rahat durun. Ortalık hpv den hıv dan geçilmiyor.
Partnerime ilk doz yaptirdim
Eşiniz mi, keşke evlenseniz kardeşim düzenli bir hayatınız olsa. Ben de birini sevdim hem de kendi yaşımdan küçük. O da brni sevdi. Bana alkol içirip o*al yaptırdı ben şeyinde de bir iki minik şeyi farkedince tabi iş işten geçti, dr dr ağladım gezdim. Bir daha asla erkek arkadaş edinmedim 2 yıl oldu. Travmamdı. Önce de hiç olmamıştı zaten iyi ki olmamış Rabbim koruyor beni. Ya kötü bir virüs kapsaydım? Bir şeyo olsaydı? Asla yalnız kalmam bir daha bir erkekle iyi niyetli olanıyla bile. Ama bazen o kadar kızıp etmeme rağmen onu öylesine özlüyorum ki, ona sarılıp kokusunu içime çekmeyi, resmen beni büyülüyordu. Kendimi kaybedip ona bırakmıştım. Tecrübesizliğimden mi kaynaklk acaba arkadaşım. Canıma tak etmişyi hiç arkadaşım bilr yoktu bir uygulamadan tanışmıştık. Öyle birkaç kere uzaktan birkaç kere yakından konuştuk ettik. En huzurlu benmişim gibiydi bu dünyadaki. Allahım, z*nadan döndüm ama bu da içimi rahatlatmıyor. Ya bana ileride bir şey olursa? Dr aşı ol dedi önerdi. Önemliymiş. 2 yıl önce dedi. Şimdi onu düşünüyorum işte kardeşim.
Hayır eşim değilim ihtiyacım olduğunda çağırıp geceyi beraber geçirip sabahına da yurduna geri gönderdiğim birisi ihtiyaç için çağırıyorum bir miktarda bedelini verip sabah yurduna bırakıyorum
Kardeşim çok üzülüyorum, yemin ederim ki sana da o kıza da çok üzüldüm. Prezevstif kullanoypr musun kardeşim
Kullanmıyorum partnerim o konuda gayet Bakımlı ve temiz olduğu için
Sakın inanma güvenme işte ben de öyle kandırıldım.
Kandırıldım derken nasıl yani
Olmadım düşünüyoruö.
Evet 3 doz oldum yan etki olmadi bende
Bir doz ise yaramaz biliyorsun demi
Kaç, tane olunmalı diye duydun sen kardeş?
En az iki diye duydum
Anladım kardeşim, korunum mutlaka prezervatif kullan kardeşim.
Zaten kulanirim herseye rağmen
Kesinlikle. Ben buradan değil ama başka bir uygulamadan tanıştım biriyle. İşte çok s*pıktı ona rağmen o kadar yalnızdım ki ilgisiz kalmışım ki onunla sevgili oldum. Kafamda sesler işte hiç sevgilin olmadı insanlar sana guluyor ne kadar saf kaldın tecrubesizsin işte kaç yaşına geldin 27 sin hala yok mu gibi gibi şeyler. Birde üç beş akrabadan senin kimsen yok işte bilmem ne hayır kimsem var ama demek ki o imalarla beni zor zamanlarımda yalnız bırakacakları için bıraktılar da zaten babamı kaybettiğimden beridir hiç biri ne aradı ne sordu psikolojim o kadar çöktü ki bana d*li gözüyle baktılar canımı acıttılar kalbimi kırdılar. Birde yıllarca açılamadığım biri vardı. Kurstan biri işte. Onun tavırları beni bazen korkuturdu çekinirdim birşeyler içiyor gibiydi hatta sonra onunla sevgili olmadım diye bana arkadaşça toplanıp bazı zorbalıklar yaptılar bana ithafen dedi ki onun yanında ona bakarak sana v*rmicek galiba bu gibisinden saçma sapan olaylar yaşadım hepsini sustum içime attım sineye çektim. Ailevi çok zor zamanlar geçirdim. Onun üstüne kötü komşu olayları yaşadım onun da üstüne babam vefar etti. Yapayalnızdım. Tek değildim ama öyle kötü yalnız bitmiş hissediyordum ki. Neredeyse kendime z*rar verecektim. O düşüncelerle baş etmeye çalışıyordum en doğrusu uzman bir psikolog dan yardım almaktı ama o çocuk bana kötülük ettikten sonra ancak gidebildim. Aslında yıllar önce destek almalıydım böyle değil. Bana uzanam erkeğin eli beni kırdı. İstemediğim şeyler yaşadım. Midem bulanıyor. Yaşamak çok acı hissettiriyor.
Cok kotu şeyler yaşamışsin ama geleceğine odaklanmakicin geçmişe çizik çekmek lazim
Hayat insana herzaman gülmez
Oney
Bilgilen kardeşim. Human papilloma virüs genellikle c*nsel yolla geçen ama normal deri temasıyla da bulaşabilen bir virüs. Derinin altıns iniyor genelde bağışıklık 1 veya 2 yılda temizleyebiliyor, dirençli olanlarını bile temizleyebiliyor, fakat bilmediğin kimseyle yakınlaşma eşinden bile geçebiliyor, hpv aşısı özellikle bayanlari çin rahim ağzı kanseri riski taşıyan bu hpv virüsü için etkili bir koruma sağlıyor kardeşim.
Anladm