Sağlık 1 ay Soğuğa, sıcağa karşı hassasiyetiniz var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Soğuğu çok sevmeme rağmen , ya yetmez gibi alerjik rinitin yanında soğuğa karşı da tepkimelerim arttı🙄 ee ben ölem. Soğuğa, sıcağa karşı hassasiyetiniz var mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 1 ay Sağlık konusunda 3b cevap paylaştı. Bende de var o ya. Biraz üşütsem, boğazlarım doluyor öksürmeye başlıyorum. Bağışıklık sistemi çöküyor hemen. Kış daha kötü. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. hassasiyetim yok 1 0 Yorumla
AslıBalkan Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Soğuk havayı çok sevmezdim, ama artık alerjim var ve soğuk bile olsa bir şeyler hissetmem gerekiyor. 0 0 Yorumla
yorukhanim Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 ay İkisinin de çoğundan hazetmiyorum, ılık havalar iyi her zaman. 0 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 ay Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sıcağı hiç sevmiyorum soğuk neyse de 0 0 Yorumla
Sulfuric_Acid Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 ay Çok değil belli bir dereceden sonra var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Bende de var o ya. Biraz üşütsem, boğazlarım doluyor öksürmeye başlıyorum. Bağışıklık sistemi çöküyor hemen. Kış daha kötü.
hassasiyetim yok
Soğuk havayı çok sevmezdim, ama artık alerjim var ve soğuk bile olsa bir şeyler hissetmem gerekiyor.
İkisinin de çoğundan hazetmiyorum, ılık havalar iyi her zaman.
Sıcağı hiç sevmiyorum soğuk neyse de
Canım da helva çekiyordu 😅😄
Alerjim güneşe var sanırım
Sen soğugu seviyorsun doğrumu anladim.
Soğuk iyidir sıcagı aratır
Sıcağa var (vampirim)
Çok değil belli bir dereceden sonra var
Sıcağı sevmiyorum
Soğuk iyidir yaa gocuğu giyip öyle çıkıcan dışarı
İş Yerinden dolayı sıcak soğuğa alıştık
Senin sıcaklığına hassasiyetim var fazlasıyla
Fıstık ye geçer