Göğsümde kitle çıktı fakat doktor beni eğitim araştırmaya sevk etti. Arkadaşımın da nişanlısı o hastanede genel cerrahide uzman, o da dedi ki ona muayene ol, alanında çok iyi. Bu durum ne kadar doğru bilmiyorum, siz gider miydiniz?
1 ay
Göğsümde kitle çıktı fakat doktor beni eğitim araştırmaya sevk etti. Arkadaşımın da nişanlısı o hastanede genel cerrahide uzman, o da dedi ki ona muayene ol, alanında çok iyi. Bu durum ne kadar doğru bilmiyorum, siz gider miydiniz?
Bir tıpta utanma Olmaz diye bir kaide var sonuçta arkadaşının nişanlısı da olsa o adamın bir Hipokrat yemini var 2 Sonuçta illaki önceki herhangi bir sevgiline ya da bir partilerine illaki yatıp kalkmışsındır yani Nasıl o ilişki esnasında Sevişme esnasında memelerine temas ediyorsa Bir doktorun da temas etmesi o kadar doğal
Hayır yatıp kalkmadım ne kadar kolay öyle atıp tutmak ayrıca sevişmedeki temasla dr teması ne alaka
Ama öyle de rahat olamam arkadaşımın nişanlısı
Ya nişanlıyken bile gidiyorum neden nişan attıkları zaman gitmeyeyim ki
Cevap
9Cevap
Bılemedım sen daha ıyı bılırsın arkadaşın sorun etmıyor sanırım bu durumu sen çekınıyorsun sonuçta kütle ıcınde olsa bır temas ya da görsel olarak görecek sende bu durumdan rahatsızsın sanırım
Görme bırakın her yerinden tutuyorlar sıkıyorlar maalesef evet zaten arkadaşım teklif etti
Evet kıtleyı fark edıp boyutunu falan anlayabılcek ıcın sureklı ellıyorlar bılıyorum anladım bu durumda sızı rahatsız ettı sızın ıcın sorunsa gotmeyın derım sonra yanyana gelceksınız rahatsız olurum dersenız başka doktora gıdın
Sureklı zaten böyle baktığı ıcın onun ıcın çok normal bır durumdur
Benim için sorun yok normal erkek dr giderim ama nişanlarında falan vardım ve ne bileyim garip geliyor
Şimdi siz düşünün çok yakın bi arkadaşınız var liseden beri nişanlısı kadın da ürolog gider miydiniz
Ben gıtmezdım ben erkegın 😂😂 başka bırını secerdım zaten arkadaşımda kabul etmezdı bence
Sızın arkadaşınız sorun etmıyor ve erkek doktora gitmekle alakalı sorununuz yok sadece arkadaşınızın bısanlısı bence sız gıtmeyın sonra denk gelırsınız aklınıza takılır vekınır utanırsınız ne bıleyım mıllet gelıyor ama sonrasında denk gelmıyor sız goruseceksınız falan daha sonrasında ne bıleyım aklıma kötü şeyler geldı bır an
Niye aynı soruyu soruyorsun
Doktor göster bir şey olmaz
sadece o mu alanında iyi baska alanında iyi olan doktor bulamamışlar mı enteresan
Ne biçim arkadaşın iğrenç
Nasıl?
Git bişey olmaz sonuçta sağlık için gidiyorsun
Doktor o
ol tabi
Sağlık 😀😀
Gitmem yüz yüze bakacaksin sonuçta
Karsi cinsmi
Evet
Ol bence brn olmustum
Ol oolll
Sağlık buuu