ASM ye gidiyorum ilaç falan yazdırmaya. uzun zamandır adam ilgi duyuyor görüşmek istediğini söyledi. bekar tabi. böyle de sürekli gittiğim doktorla görüşmek tuhaf yani etik değil gibi. yine de bir denesek mi?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDoktorları iyi tanıyan biri olarak asla güvenmemeni ve ciddi düşünmemeni tavsiye ederim. Sende eğlence olarak görüyorsan dene zevkine bak ama ciddiyet bekleme. Doktorlar kendisi gibi iyi işi ve maaşı olmayan kızlarla nadiren evlilik düşünürler ve sen ona ok dediğinde klasik kızlardan olacaksın. Çünkü Türkiye de doktorlara kızların hayır demediğini onlar çok iyi biliyorlar. Tanıdıklarımdan kiminle konuşsam doktorum desem hemen evlilikten konu açıyor artık mesleğimi söylemiyorum demişti. Sende denemeden niyetin bu belli ama boşa umutlanırsın. Sadece dediğim gibi klasik kendini kullandırmış olursun. Birini daha mesleğimle becerdim diyecektir.
14 Yorumla
Soran+1 yılonun gibi iyi bir işim ve maaşım var zaten. hatta biraz daha iyi kazanıyorum. niyetim ne ciddiyet ne de takılmak duruma bağlı.
Cevap sahibi+1 yılHa sende aynı kafadasın yani eğleneyim duruma göre devam ederiz. Yolunuz açık olsun sonuçta ikinizde yetişkinsiniz. Ben başkaları gibi zevk için görüşenlere kızmam yadırgamam :)
Soran+1 yıliyi giderse evlenirim ben bunla ya. çok hoş biri :)
Cevap sahibi+1 yılUmarım dediğim gibi olmaz ve amacı seni kullanmak değildir. Bütün doktorlarda mantık aynıdır. Ben hastanede çalıştım tecrübeme dayanarak yazıyorum. Hemşireler bile evli oldukları halde doktorlara hayır demiyorlardı sen düşün nasıl kalkık kıcları. Düşüncem hem mesleği hemde yakışıklı olması ( ki bunu sen söylüyorsun) onları anormal yapıyor ve fırsat ellerindeyken düşürdüğümü becereyim derdindeler. Bana uyarmak düşer gerisi sana kalmış :)
En İyi Cevaplar
+1 yılikinizde insansınız aşk her iki taraf içinde var.
doktor olması hiçbişeyi değiştirmez bence. anladığım kadarıyla efendide biri
denemekten bir zarar gelmez diye düşünüyorum. Umarım mutlu olursunuz.
Sevgiyle kalın.00 Yorumla
+1 yılBir konuş bence , nasıl biri olduğunu öğrenmeye çalış. Denemeye değer diye düşünüyorum. Doktor olması bir farklılık yaratmaz , her insan birinden hoşlanabilir sonuçta. Bence bir şans ver :)
00 Yorumla
+1 yılNasil o seviyeye geliyorsunuz arkadaş ya. Yani. muayeneye gittiğin doktorla nasil oluyor da iletişim kuruyorsun numarani falan mi veriyosun.
01 Yorumla
Soran+1 yıldışarıda davetlerde karşılaştık o zaman ilerledi
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
105Cevap
+1 yılDoktorlarda ırz düşmanı hastalara yazıyorlar kime güvenicemizi bilemiyoruz
27 Yorumla
Soran+1 yılırz düşmanlığı ne canım. bekar insanlarız :)
- +1 yıl
Her bekara yazıcaklar mı arkadaşım tamam sende gevşekmişsin kabul etmissin ya da senden yüz bulup yürümüştür adamlarada laf etmeyelim şimdi
Soran+1 yıldaha farklı ortak noktalarımız da var. bilmeden saldırıya geçtin. ben soruma cevap arıyorum
- +1 yıl
Ortak noktanı nerden biliyosun doktora muayene olunmaya gidilir dırdır yapıp sevgili olmaya değil neyse ne ya iyi günler
Soran+1 yılsana da :)
- +1 yıl
Bu +1 yazmayın artık bir ise yaramıyor
Soran+1 yıleh işte biraz fark ediyor.
Aşk İlişkileri konusunda 970 cevap paylaştı. belkı de nıyetınde var da cesaret arıyorsun buralarda !!!
12 Yorumla
Soran+1 yılöyle :)
Doktor olmuş pilot olmuş ya da çopçu olmuş ne farkeder kalbin olur diyorsa kabul et bence
12 Yorumla
Soranhasta doktor ilişkisinden aşk olması etik değil gibi geldi bana
doktor ne insan değil mi?
insan değilse girme ilişkiye :P12 Yorumla
Soran+1 yılhasta doktor ilişkisinden sevgililik normal olur mu yani
+1 yılBence denemelisin doktor bulunmaz fırsat olabilir :)
16 Yorumla
Soran+1 yılnasıl fırsat yani?
- +1 yıl
Doktor yani adam zengin o yüzden kaçırma dedim
Soran+1 yılnapayım parasını. ihtiyacım yok zaten.
- +1 yıl
Ozaman yakışıklıysa senin içindede adamı görünce kıpırdama oluyosa bir şans ver yemeğe falan çıkın
Soran+1 yılyakışıklı hoş biri ya. denemekten ne çıkar :)
- +1 yıl
Aynen öyle denemekte sıkıntı olmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 897 cevap paylaştı.
+1 yılTanımak istediğini söylediyse denemekte fayda var.
Dünyanın sonu değil sonuçta...10 Yorumla Yaşınız uygunsa sende istiyorsan denersiniz yani. bir sıkıntıbgörürsen rahatsız olursan bırakırsın olur biter..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 733 cevap paylaştı. İlgi karşılıklıysa denemekten zarar gelmez herhalde.. Çoğu kız doktorla beraber olmak için can atarken...
00 Yorumla
+1 yılaşkın nerde karşına çıkacağı belli olmaz niyetler temiz ise neden olmasın seni tanımak için zaten biraz soru sormuştur
10 Yorumla
+1 yılEtik olmayan yanı nedir? aynı doktorla bu sitede veya başka bir ortamda da tanışabilirdiniz. Saçma bir kuruntu.
00 Yorumla
+1 yılDene ne olcak..
ancak meslegine etik deigl gibi
her güzel kizla tanismak isterse:)10 Yorumla
+1 yılsen bekarmı evlimisin peki asıl abazan doktorlar derlerdide inanmazdım ellerine çok düşüyor nede olsa
01 Yorumla
Soran+1 yılbekarım
Ya ne alakası var, neden etik olmuyor?
Bir tanı, belki evlilik yolu gözüktü sana ;)10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden olmasın ki? Ikiniz de bakarsınız yetişkin insanlarsınız. duygular oluşmuşsa görüşmenizde ne var. bir tek bence yas farkı biraz fazla. tabi o da sana kalmış bişey.
00 YorumlaBelli mi olur dene analiz et karakterini ölç davranışlarını değerlendir ama tongaya düşme sakın...
00 Yorumla
+1 yılbu ufakkenki doktorculuk oyunlarına benzemez aman dikkat et :D
00 YorumlaDikkatli ol ve onu dene seninle güzelliğin için mi yoksa gerçekten hoslandigi icinmi yanasmaya calisiyor denemeden sans verme inanma
00 Yorumla
+1 yılO seni kabul ederse hayır diyecek halin yok degil mi :))))
14 Yorumla
Soran+1 yılteklif eden o. evet veya hayır diyecek olan benim
- +1 yıl
Hayır demezsinki :))))
- +1 yıl
Bu kız gelip böyle sacma bir soru soruyorsa kesin lise mezunudur. Lise mezununu bir doktor istediyse kosa kosa gider :))) @sametjedi
+1 yılolabilir bence. istediğinle görüşürsün bunun mesleki etikle falan ilgisi yok bence yani bana saçma geliyo görüş bence.
00 Yorumla
+1 yılımmm adamın elinde bisürü vardır. sende o vagonlardan birisin işte. herzaman şu soruyu sor kendine neden sen? neden beni secti benim ayrıcalığım nedir? bunu hiç sormuyorsunuz kendinize. sonrada vay efendim terk etti. ayrıldık felan.
02 Yorumla
Soran+1 yıldışarıda da görüştük. çok ortak noktamız varmış. davetlerde denk geldik. o yüzden ilerledi
- +1 yıl
emin ol benim ne kadar kız arkadaşım varsa onların ortak noktası benimde ortak noktam gec bu işleri. ortakk noktaymış. bu sözümü unutma terk edileceksin.
+1 yıldiğerlerinki can da doktorlarınki patlıcan mı?
elbette ilişki olur.00 Yorumla
+1 yılSenin ruhun ve beynin karışöış. Hem etik değil gibi diyorsun denesekmi diyorsun mantıklı değil...
10 YorumlaEtikliğini doktor beyin düşünmesi gerekir. O düşünmüyorsa neden olmasın
00 Yorumlagüneş girmeyen yere doktor girer
11 Yorumla
Soran+1 yıl:))
Doktorlar sevemez mi? İlgi duyamaz mı? Ayrıca patronun değil, iş arkadaşın değil... Neden olmasın?
00 Yorumla
+1 yılBaktın olmuyor ilerde dersin beni ne doktorlar istedi de ben gitmedim;)
10 Yorumlabenim olmuştu.. bir yerde bişey mi okudun ne alaka oda normal insan değil mi?
00 YorumlaSana yaptığını baska bir hastasına yapmayacağını nerden bilebiliriz? Bilemeyiz :) Karar senin
00 Yorumla
+1 yıldebe tabiki. ama dikkat et. nöbet var deyip hemşireyle yatmasın
00 Yorumla
+1 yılSonuçta oda senin benim gibi bir insan. Dene bence
00 Yorumla
+1 yılDoktor insan değil mi?
Tabi tanışmanın şeklini ayrı tutuyorum :)00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel ihtiyaç için mi? yoksa Ciddi mi düşüneceksiniz?
00 Yorumla
+1 yılnasıl olacaktı başka nasıl görüşecektiniz. Hayat böyle karşına çıkarır zaten insanları.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen hastalarina bakan hekimlerden cok rahatsiz oluyorum.. cok serefsizce bisi bence.. bu isler meslek disinda olmali helede hassas bir meslegin varsa
00 Yorumla
+1 yıladam azmız anlaşıldı vurur vuırur bırakır
120 Yorumla
Soranbu ağır oldu ama
- +1 yıl
vallahi bilmiyecem doktor genelde sapık olur bence mesafeli ol ağırdan sat birde yakışıklı biri mi
Soran+1 yıldr arkadaşlarım var zaten huylarını bilirim. yakışıklı biri bence.
- +1 yıl
vallahi arkadaş erkek milleti ittir ben fakülte okudum tıp değil ama tıpcıları bilir oooo neler neler oluyu anlatsam romam olur o dr arkadaşların kızsa bir anlatsın sana
Soran+1 yılfen lisesi mezunuyum ben. hukuk tercihi yaptım. tıpçı çok arkadaşım var. liseden beri tanıdığım insanlar. aile dostlarım da var. alışık olduğum bir çevre.
- +1 yıl
o zaman hayırlısı olsun hacım benden söylemesi sen yinede erkek milletine fazla güvenme peki o dr senin dr arkadaşlarını biliyo mu
Soran+1 yıluzaktan birkaçını tanıyor. samimiyeti yok. bizden büyük zaten
- +1 yıl
hacım emin misin evli olmasın bu adam ya da dul asm de genelde öyle insanlar oluyoo birde oturtğun mahellede tanın bir aile mi senin aile seni doktorla başka bir yerde gören insanlar laf söz çıkarmasın bence adımların neye yol açacağını düşünürek att
Soran+1 yılevli olmadığına eminim. boşanmış. ben yalnızım ailemle yaşamıyorum. dedikodu çıkmaz zaten kimsenin kimseyi tanımadığı devirdeyiz.
- +1 yıl
o zaman sen bilirsin de neden boşanmış bir araştırdın mıı
Soran+1 yılevet. fbi gibi insanım :)
- +1 yıl
vauvv FBİ kim kız bende MİT im FBİ kim oluyooo :D
Soran+1 yıl:))
- +1 yıl
ya yanlış anlamda sende dul musun
Soran+1 yılhayır
- +1 yıl
adam dul diyosun kendine göre neden birini bulmuyorsun arkadaşım iyi misin sen şu adamın adını bir söyler misin bakıyım faceden merak ettim herifi
Soran+1 yılsöyleyemem. beğendim. daha önceki ilişkileri benim için sorun değil.
- +1 yıl
arkadaşım ne olacak merak ettim vallaha bak ben adamı bakışlarından ne olduğunu anlarım sadece bir kere yanıldımm emin ol
Soran+1 yılben de anlarım sorunum adamın iyi veya kötü biri olması değil. hastanın doktorla ilişki yaşamasının etik olmaması
- +1 yıl
o zaman uzak dur hacı sende seni merak ettim bak şimdi de :)
Ben hastalarımla ilişki düşünmem etik görmüyorum.. Ama ciddi bir iliski ise olabilir..
00 Yorumla
+1 yılNeden olmasın doktor insan değilmi :) Ama dikkat et ukala olurlar kendini ezdirme :)
10 Yorumlavalla ben bayan olsam varırdım doktora para cok abi onlarda :)
00 YorumlaDene dene doktor derdine derman olur hiç sıkıntı etme :))
00 YorumlaOlur canım olur en sağlıklı ilişkiler doktorlarla oluyor :D
10 Yorumla
+1 yılelinin altında 24 saat doktor bulundurmak güzel bir şey olur
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı. yanlış bir şey yapmadığına kanaat getiriryorsan görüşürsün neden olmasın.
00 YorumlaOrtada denemeye değer bir şey görüyorsan bekleme derim. Ayrıca etik olmazsa senin için değil doktor için olmaz takma böyle şeyleri.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKezoya bak :D kusura bakmada adam doktor sen ne boksun amk?
05 Yorumla
Soran+1 yılavukatım.
Aynen katiliyorum
Cevap sahibi+1 yılSalliyor kesin ev hanimi felandir bu
Soran+1 yılkıskandın :)
Cevap sahibi+1 yılSeni mi yoksa doktoru mu? Ben ne kiskanicam bana giren bisey yok be azman avukatin burada işi olmaz
Gizli Üye(36-45)+1 yılSakın pas veriyim deme senin üzerinden gol atar sonrasını düşünmek bile istemiyorum. Taş gibi yerinde ağır kal.
00 Yorumla
+1 yılUzun vadeli dusun mantikli geliyorsa bir sans ver bence etik frlan gec bunlari...:-)
00 Yorumla
+1 yılDikkat et acaba evlenecek birinimi arıyor yoksa eğlenecek birinimi.. hemen atılma kollarına...
00 Yorumladoktormuş hem işyeri falan belli, tanış gitsin yani ne kadar kötü olabilirki.
00 YorumlaÖnce niyetini öğrenmen gerekir. Ciddi düşünen aklında art niyet olmayan biriyse neden görüşmeyesin ki?
00 Yorumla
+1 yılAh be annem istemem yan cebime koy havası var sende
02 Yorumla
Soran+1 yılonu istiyorum da bilemiyorum kararsızım
- +1 yıl
Gönlün varsa ver sende kurtul adami da maff etme
Suc ıslemessın heral de :) Dısarda göruseceksın calıstıgı yere yansımaz sa sorun olmaz.
00 YorumlaNeyin nerden gelecegi belli olmaz hic olmadi ilac yazdirirsin bence dene :)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılŞimdi doktorla doktorculuk da oynanmaz ki adam zaten doktor, bence olmaz yani :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılASM iyidir de surekli gittigin icin belki senin ilgilendigini dusunuyodur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılInsanların tanışmsında sorun yok.
Sadece dikkat et evli çıkmasın.
Evlilik öncesi kendini kullandırma yeter.00 Yorumladene beğenmiş işte seni
12 Yorumla
Soran+1 yılevet ya denemekten ne çıkar :)
en azından niyetini öğren...
10 Yorumlaolmaz ya salla derim :D
10 Yorumla
+1 yılDene bakalım ne olacak
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinselliği geç yaşayacagınızı ima et bakalım seni ne için istiyormuş anlarız
00 Yorumla- Devamını Gör (72)
Devamını Gör(117)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem