Güncellemeler
2 ay
Gittim ilk başta bugünde güzel olmuşsun dedi biraz benim stresimi görünce ortamı yumuşatma amaçlı sonrası gayet profesyonel sanki beni tanımıyor gibiydi
Liseden beri tanıdığım erkek bir arkadaşım var, doktor kendisi kadın doğum uzmanı ve bir rahatsızlık yaşadım, onun çalıştığı hastanede bir doktora gittim ve hiç ilgilenmedi. O da dedi bana gel, ilk başta pek oralı olmadım ama sonra tamam dedim yarın muayenem var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Gelişmeleri paylaşır mısın güncelleme ile? Etik yönden eleştiriye açık bir konu olduğundan düşğnce ve duygularını mersk ettim
Tabi
Gittim ilk başta bugünde güzel olmuşsun dedi biraz benim stresimi görünce ortamı yumuşatma amaçlı sonrası gayet profesyonel sanki beni tanımıyor gibiydi
Olacak iş değil
Neden
Buradan yazılacak şeyler değil
Ne gibi
Aranız nasıl görüşüyor musunuz sık
Yani en kötü ayda bir konuşuruz eski sevgilimle oturup kahve içmişliği vardır ona kız ayarlamaya falan kalkışmıştım
O zaman sorun olabilir sana bakış açısı değişebilir seninle her oturmaya aklına gelebilir belki
Umarım gelmez çok utanırım
Mutlaka denk geleceksiniz ki onun aklına farklı şeyler de gelir seninle hayal kurabilir belki
Gittim gayet profesyonelce muayene oldum beni hiç tanımıyor gibiydi
Tabi ki öyle, mesele sonrasında 😅
Mr sonuçlarını attı sadece bi de ilk girince benim gergin olduğumu anlayıp güzel olmuşsun dedi şakasına
Buluşurken yanında çok açık giyme
Neden? normalde çok açık giyen biri değilim zaten
Onu etkileyecek şekilde giyinme
Zaten öyle bi niyeti varsa ben kapalı giyinsemde etkilenir ahahaha 😅😅
Açık giyinirsen daha çok etkilenir 😅 etkilemek istersen kısa giyin çabuk düşer 😂
Öyle bir niyetim yok. Zaten kendisi de bugun oldukça mesafeliydi
Bugün profesyonel davranmış ama sen ne hissettin
İlk başta baya çekindim ama baktım o gayet normal bende açıldım yani normal davrandım
Hoşuna gitti mi peki başkası gördü mü daha önce
Hayır görmedi niye hoşuma gitsin mecburiyetten gittim
Öyle de sonuçta bir başka erkek görüyor
Tanıdıksa insan çekinir
Adı üstünde doktor. Git.
Sen nasıl hissediceksin bence önemli olan o
Biraz çekiniyorum
Heyecanlı bi çekinmemi ama bu?
Hayır utanma
O zaman git bence ya
Naptın gittin mi?
Evet gittim dün , ilk başta bugünde güzel olmuşsun dedi biraz benim stresimi görünce ortamı yumuşatma amaçlı sonrası gayet profesyonel sanki beni tanımıyor gibiydi
Seni tanıyor zaten :) peki süslendin mi giderken
Yani normal nasıl çıkıyorsam öyle ekstra bir hazırlık yapmadım
O zaman gerçekten sıradan bi arkadaş gibi hissediyorsun sende yakışıklı bulsan ya da beğensen bence hazırlanırdın
Hayır yakışıklı buluyorum yakışıklı adam boylu poslu ama o gözle bakmıyorum baksaydım ona en baştan gitmezdim kesinlikle
Sağlığın yerinde mi peki nasıl geçti muayene
Maalesef kistin büyüklüğü tam sınırda ameliyat olabilir
Geçmiş olsun
Neden yanlış olsun ki hem daha iyi bakar
Kulak burun boğaz değil ki bu … kadın doğum
Ne olacak ki doktor sonuçta işini yapıyor
Git ne olacak?
Bütün tanıdıklarımın ultrasonunu ben yapıyorum😂
Ama sen kadınsın işte
Radyolojideyim ben kadın doğum değil 😄 erkek de bakıyorum yani
işte kadın doğum ama benimki
Fark etmiyor doktor için