2 ay

Saglik sorunlari ve cocukla is bulamama beni cok zorluyor, sonbahara kadar ne yapmaliyim?

Herkese selam. 33 yaşındayım. Teknikerim. En son alanımla ilgili 2020 yılında çalıştım sonra hamilelik ve doğum sebebiyle 2022'ye kadar çalışmayı düşünmedim fakat 2022 yaz sonu boşandım. Ailemin yanına memlekete döndüm çok küçük bir yer iş bulamadım iki yıl boyunca sonra bir mağazada başladım 5 ay sonra iş yok diye çıkarıldım. Bir fabrikada iş buldum fakat bir rahatsızlık yaşadım nadir görülen bir kemik hastalığı olduğunu öğrendim. Bir operasyon geçirdim Temmuz ayında ciddi ağrılar, acılar ve yürüme güçlüğü çektim şimdi diğer bacağımda da aynı sorunlar mevcut Mayıs ayının ilk haftasında tekrar ameliyat olacağım maalesef. Yaşım geçiyor iş bulmak zaten zor bir kızım var boşandığımdan bu yana maddi ihtiyaçlarımızı ailem karşılıyor. Tam olarak iyileşip çalışabilir duruma gelmem 6 ayımı alıyor. İki yıldır hiçbir başvurudan dönüş alamadım zaten hal böyle olunca sonbaharda bir daha nasıl iş bulabilirim diye çok endişeleniyorum. Kızımı bir süre aileme bırakıp şehir dışında iş bulursam gitmeye de karar verdim. İşsizlik zaten psikolojik olarak çok zorluyor şu şimdi bu sorunlarla daha da endişeli ve kaygılı bir hale geldim. Hiç arkadaş sosyal çevre vs de yok çok bunalıyorum haliyle. İçimi dökmek istedim. Teşekkür ederim okuyan herkese

Saglik sorunlari ve cocukla is bulamama beni cok zorluyor, sonbahara kadar ne yapmaliyim?