Nisanlimdan soguyorum ne yapmaliyim?

Merhaba arkadaslar, yukardada okudugunuz gibi hislerimden emin degilim ama cok mutsuzum. Ben 25 yasindayim 7 aydir nisanliyim 4 yillikda bir iliskimiz var. Nisanlimla lise yillarinda 16 yasinda felan tanisdik kankaydik. Nisanlanmak icin cok ugrasdim ailemi ikna etmek icin. Ama ailem hala istemiyor onu tek nedenleride karadenizli olmamasi nisanlim ankarali bende trabzonluyum. Buda beni etkiliyor olabilir evde hala problemler yasiyoruz. Nisanlim bu aralar cok gicik huylar edindi tirnak yeme olsun, tükürüyor, durduk yere dudagini isiriyor bide böyle degisik bir hareket yapiyor nasil anlatim bilmiyorum. Rahatsiz oldumu söledim hatta doktora git dedim senle konusasim gelmiyor gicik oluyorum dedim. Benim yanimda bu hareketleri yapdikca soguyorum ondan bunuda acikca söyliyorum ama takmiyor galiba. Gözüme cirkin görünüyor o hareketleri yapdikca nasil 4 senemi verdim bu insana diye düsünüyorum bu hareketleri gördükce. Ben onu aslinda cok seviyorum onun icin ailemi karsima aldim cok savasdim cok ugrasdim simdi 4 yillik emegim bosa gitsinde istemiyorum. Evlendimizde bu hareketleri dewam ederse ben sinir krizi geciririm onu üzerim. Ne yapmaliyim? Bu arada biz fransada yasiyoruz. Tesekürler
Nisanlimdan soguyorum ne yapmaliyim?