Sağlık 2 ay Bu aralar vücudumda sürekli böyle çıkıyor bişey mi ısırıyor alerji mi çözemiyorum bıktım ya? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 https://ibb.co/Q7LzSxdP Güncellemeler2 ay Ya dünden beri göbeğimde kolumda sırtımda göğsümde bile çıkmış çok kaşınıyor dayanamıyorum artık Güncellemeler2 ay Bıçak aldım onunla sırtımı kaşıyorum aq Bu aralar vücudumda sürekli böyle çıkıyor bişey mi ısırıyor alerji mi çözemiyorum bıktım ya? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
GEZGİN5334 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 2 ay Pire ısırıkları olabilir mi yaşadığın alanda güzel bir temizlik yap istersen bende öyle olmuştum temizlik sonrası düzelmişti 0 0 Yorumla
isa_3200 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% 2 ay Sinek isirigina benziyor surekli yatiyorsan mantar olabilir yeni ya da sabun kalmistir iyi durulanamamis olabilirsin 0 0 Yorumla
Mr_yalnız34 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% 2 ay Eğer ki sadece bi taneyse bişey ısırmış olabilir. eğer ki çok fazla var ise bişeylere alerjin olabilir 0 1 Yorumla Mr_yalnız34 2 ay Alerji olmuşsun Yorumla
İntikam-Melegi Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 2 ay Böcek ısırığı olabilir evde makas böceklerinden var mı 0 0 Yorumla
Byteknisyen Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Sağlık konusunda 483 cevap paylaştı. Sadece bir noktadamı yoksa vücut genelinde var mı 0 2 Yorumla Byteknisyen 2 ay Böcek ya da pire ısırıyor seni bence Yorumla Byteknisyen 2 ay Diğer çıkan şeylerde buna benziyormu Yorumla
kjhhg793 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 2 ay sivrisinek ısırıgına benziyor ama mevsimi degil kolanya dök sabunla 0 1 Yorumla kjhhg793 2 ay kaşıma doktora görun bıçak zarar verir Yorumla
Gizli Üye (36-45) 2 ay Merhaba. Dr. um. fotoğraf yanıltmıyorsa böcek ısırığı gibi görünüyor. 0 0 Yorumla
Lucard Takip Et Xper 5 Yaş: 19 2 ay İsilik tarzı olabilir cildiyeye git +bıçakla kaşıma gel kaşırım ben bi paket sigaraya 0 0 Yorumla
lastkiss07 Takip Et Xper 4 Yaş: 110 2 ay Alerjik gibi ya kan tahlili yaptir. Evde pire falnda olabilir 0 0 Yorumla
Drbydr Takip Et Xper 7 Yaş: 27 2 ay Tahta kurusu ya o evde tahta ahşap bs var mı 0 1 Yorumla Drbydr 2 ay Evde stileks var mı Yorumla
CT_____ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 94% 2 ay Amansız bi hastalık olabilir 0 2 Yorumla Soran 2 ay Allah korusun Yorumla CT_____ 2 ay Amin Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay 3 gündür bende aynıyım. Göğüs ense bel bacaklar kollar heryerim kaşınıyor 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% 2 ay Sağlık konusunda 1,7b cevap paylaştı. Auris ic tamam 0 0 Yorumla
kizlarapasifbiri Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 2 ay ya bocek isirigi ya da bir sey alerji yapmis 0 0 Yorumla
aslanyy Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 2 ay Böcek büyük ihtimalle ya da kaşımışsın 0 1 Yorumla aslanyy 2 ay Kaşıma Yorumla
s Imponderabilia Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 2 ay Pire ısırığı gibi. Pireyi bulman lazım 0 1 Yorumla lastkiss07 2 ay Banada öyle geldi Yorumla
emmawa9900 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 2 ay böcek ısırıgına benziyor 0 1 Yorumla emmawa9900 2 ay bıcak kullanma kolanya dök sabunla yıka daha yakından çekebilirmisin fotosunu googlede aslında görselleri var hangi ısırık hangi hayvanın izi diye karşılaştırabilirsin Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Of tene bak bembeyaz 😋 2 1 Yorumla Cevap sahibi 2 ay Bu arada son zamanlarda cinsellik yaşadın mı bu yaralar genellikle çok kötü bı hastalıktan kaynaklı Allah korusun tabi Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 2 ay Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yediğim bir şey dokunmuş olabilir 0 0 Yorumla
SıraDışı_Herif Takip Et Guru Yaş: 35 2 ay Sağlık konusunda 474 cevap paylaştı. Onu bılmemde vucut ıyı 0 0 Yorumla
YektaYamacBoran Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 2 ay Sağlık konusunda 726 cevap paylaştı. Isırık veya alerji 0 0 Yorumla
Garroshh Takip Et Xper 7 Yaş: 81 2 ay böcek ısırması gibi duruyor sanki 0 1 Yorumla Garroshh 2 ay sen acilen bi doktora görün Yorumla
lingualfrenlum Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 2 ay Alerjik gibi duruyor 0 1 Yorumla lingualfrenlum 2 ay Bıçak nedir ya Yorumla
Wetphotos Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 2 ay Stres 0 1 Yorumla Wetphotos 2 ay Nazar tütsü yak Yorumla
AndromedadanBiri Takip Et Xper 5 Yaş: 35 2 ay Başka nerde çıkıyor 0 2 Yorumla AndromedadanBiri 2 ay Ben kaşırım istersen Yorumla AndromedadanBiri 2 ay Ten rengine bayıldım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Pire ısırıkları olabilir mi yaşadığın alanda güzel bir temizlik yap istersen bende öyle olmuştum temizlik sonrası düzelmişti
Sinek isirigina benziyor surekli yatiyorsan mantar olabilir yeni ya da sabun kalmistir iyi durulanamamis olabilirsin
Eğer ki sadece bi taneyse bişey ısırmış olabilir. eğer ki çok fazla var ise bişeylere alerjin olabilir
Alerji olmuşsun
güzelim sivride yemiş olabilir ya da örümcek
Böcek ısırığı olabilir evde makas böceklerinden var mı
Sadece bir noktadamı yoksa vücut genelinde var mı
Böcek ya da pire ısırıyor seni bence
Diğer çıkan şeylerde buna benziyormu
sivrisinek ısırıgına benziyor ama mevsimi degil kolanya dök sabunla
kaşıma doktora görun bıçak zarar verir
Merhaba. Dr. um. fotoğraf yanıltmıyorsa böcek ısırığı gibi görünüyor.
Hadi değişik bir durum yediklerin dokunuyor yağ oluyor
İsilik tarzı olabilir cildiyeye git
+bıçakla kaşıma gel kaşırım ben bi paket sigaraya
Alerjik gibi ya kan tahlili yaptir. Evde pire falnda olabilir
Tahta kurusu ya o evde tahta ahşap bs var mı
Evde stileks var mı
Amansız bi hastalık olabilir
Allah korusun
Amin
Kanka bu pire ısırığı gibi geldi bana
3 gündür bende aynıyım. Göğüs ense bel bacaklar kollar heryerim kaşınıyor
sılınmıs tekrar atarmısın ya da dm den
Alerji olmuşsun
Auris ic tamam
ya bocek isirigi ya da bir sey alerji yapmis
Böcek büyük ihtimalle ya da kaşımışsın
Kaşıma
Pire ısırığı gibi. Pireyi bulman lazım
Banada öyle geldi
böcek ısırıgına benziyor
bıcak kullanma kolanya dök sabunla yıka daha yakından çekebilirmisin fotosunu googlede aslında görselleri var hangi ısırık hangi hayvanın izi diye karşılaştırabilirsin
Krem süreyimm?
Of tene bak bembeyaz 😋
Bu arada son zamanlarda cinsellik yaşadın mı bu yaralar genellikle çok kötü bı hastalıktan kaynaklı Allah korusun tabi
Yediğim bir şey dokunmuş olabilir
Öpeyim de geçsin, kıyamam
Onu bılmemde vucut ıyı
Fotoğraf gözükmüyor
Isırık veya alerji
Alerji gibi
böcek ısırması gibi duruyor sanki
sen acilen bi doktora görün
Alerjik gibi duruyor
Bıçak nedir ya
Cildin kuru mu
Stres