Sağlık Dışarı çıkınca gözlerim yaşarıyor burnum akıyor, sürekli böyle oluyorum sanırım alerjim var? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bu ne çeşit alerjidir bunun için kullanabileceğim ilaç var mıdır bilgisi olan var mı? Güncellemeler+1 yıl Alerjik rinit var bende kesin. Dışarı çıkınca gözlerim yaşarıyor burnum akıyor, sürekli böyle oluyorum sanırım alerjim var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
SEVVAL28 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Ne çeşit olduğunu alerji testiyle öğrenebilirsin. Piyasada alerji için kullanılan ilaçlar var. Eczaneye gidersen yardımcı olurlar 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Şikayetlerimi söylesem ilaç verirler mi? Eczanede test yapıyorlar mı? Yorumla SEVVAL28 +1 yıl Eczanede test yapılmıyor. İç, göğüs, deri ve zührevi hastalıklar bölümğ testt yapıyor.+alerset var alerji için yaygın kullanılan Yorumla
Eddraziel32 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 59% +1 yıl Bahar alerjin olabilir. Doktora bir görün ilaç kullanmadan. İlla istiyorsan Avil 22.7 mg falan verirler genelde. 0 0 Yorumla
Smilessshine Takip Et Xper 3 Yaş: 41 +1 yıl Aynen bana da dün öyle oldu. Hatta güneşe bakamıyordum. Gözüm kamaşıp sulanıyordu. Allah dedim virüs mü kaptım. Sonra geçti. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ne çeşit olduğunu alerji testiyle öğrenebilirsin. Piyasada alerji için kullanılan ilaçlar var. Eczaneye gidersen yardımcı olurlar
Şikayetlerimi söylesem ilaç verirler mi? Eczanede test yapıyorlar mı?
Eczanede test yapılmıyor. İç, göğüs, deri ve zührevi hastalıklar bölümğ testt yapıyor.
+alerset var alerji için yaygın kullanılan
Bahar alerjin olabilir. Doktora bir görün ilaç kullanmadan.
İlla istiyorsan Avil 22.7 mg falan verirler genelde.
Aynen bana da dün öyle oldu. Hatta güneşe bakamıyordum. Gözüm kamaşıp sulanıyordu. Allah dedim virüs mü kaptım. Sonra geçti.
Sıçtık a q korona
Corona oldn gitt
😷😷