Sağlık 2 ay Nabzım çok yüksek çıktı bir şey olur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 116 çıktı düşer mi Güncellemeler2 ay 95 e düştü ama Güncellemeler2 ay 86 Nabzım çok yüksek çıktı bir şey olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
__Alperen__ Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 2 ay Eğer evdeysen Uzan biraz heyacan yapma yavaş yavaş düzelir. Yediğin bir şey olabilir , herhangi bir heyecan olabilir vs. Eğer daha önceden belli bir hastalığın yoksa 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 2 ay Sağlık konusunda 4,9b cevap paylaştı. Olmaz balım korkma, spor yaparken 175e çıkartıyordum 0 4 Yorumla Soran 2 ay Nefesim daralıyor sırtım ağrıyor sanki Yorumla Aristokratımsı 2 ay Hemen nefes egzersizi yap nabzın düşer eğer tansiyonla bağlantın yoksa Yorumla Soran 2 ay Yok ama egzersiz yapmam şimdi zaten kötü oldum Yorumla Aristokratımsı 2 ay Nefes egzersizi yapacan yav sakinleşip nabzını düşürmek için Yorumla
İkiKereİkiBeşEder Takip Et Xper 1 Yaş: 41 , eic 100% 2 ay Düşer tabi. Neden oldu böyle 0 8 Yorumla İkiKereİkiBeşEder 2 ay Rahatladın mı biraz daha Yorumla Soran 2 ay Hayır ya yine ağrıyor Yorumla İkiKereİkiBeşEder 2 ay Oda yavaş yavaş geçer. Sakin ol Yorumla Soran 2 ay Ya geçmezse Yorumla İkiKereİkiBeşEder 2 ay Geçer. ilk defa mı oldu Yorumla Soran 2 ay Yok bazen acile diiyrumm Yorumla İkiKereİkiBeşEder 2 ay Yavaş yavaş düşüyor. Gidince bieşy çıkıyor mu. KArdiyoloğa randevu al aslında onlar baksınlar Yorumla Soran 2 ay Geçen senelerde gittim bir şey çıkmadı. Acids de anksiyete olabaşlir dedi sakinleştirixi taktım dedi boş plasebo taktı sanırım Yorumla
Kmll1 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 2 ay Tansiyon veye kolesterol problemin var mı 0 3 Yorumla Soran 2 ay Yok Yorumla Kmll1 2 ay Spor filan mı yaptın Yorumla Soran 2 ay Yok hayır Yorumla
sygkhn Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% 2 ay Sebebi ne? 0 4 Yorumla Soran 2 ay Bilmiyorum Yorumla sygkhn 2 ay Durduk yere nabız yükseliyorsa nege kontrolü yaparsk sakinleş. Tansiyonunu ölç, sonra da hastaneye git. Yorumla sygkhn 2 ay burada. Güncelleme yapma. Git hastaneye.. Yorumla Soran 2 ay Düştü Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Yüksek değil ki 0 13 Yorumla Soran 2 ay Çarpıntım var sırtım ağrıdı Yorumla Cevap sahibi 2 ay Bişey olmaz, hemşireyim Yorumla Soran 2 ay Dün gece çok sinirlenmiştim ondan mı oldu Yorumla Soran 2 ay Sırtım da ağrıdı biraz kötü bir şey mi Yorumla Cevap sahibi 2 ay Öyle olmaz ki ama Yorumla Soran 2 ay Panik atak mı yoksa Yorumla Cevap sahibi 2 ay Profile istek atar mısın önemli. Yorumla Soran 2 ay Soruma cevap ver Yorumla Cevap sahibi 2 ay Anlatıcam. Yorumla Soran 2 ay Burdan yaz Yorumla Cevap sahibi 2 ay Olmaz. Yorumla Soran 2 ay Neden Yorumla Cevap sahibi 2 ay Yazıyosan hadi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Eğer evdeysen Uzan biraz heyacan yapma yavaş yavaş düzelir. Yediğin bir şey olabilir , herhangi bir heyecan olabilir vs. Eğer daha önceden belli bir hastalığın yoksa
Olmaz balım korkma, spor yaparken 175e çıkartıyordum
Nefesim daralıyor sırtım ağrıyor sanki
Hemen nefes egzersizi yap nabzın düşer eğer tansiyonla bağlantın yoksa
Yok ama egzersiz yapmam şimdi zaten kötü oldum
Nefes egzersizi yapacan yav sakinleşip nabzını düşürmek için
Düşer tabi. Neden oldu böyle
Rahatladın mı biraz daha
Hayır ya yine ağrıyor
Oda yavaş yavaş geçer. Sakin ol
Ya geçmezse
Geçer. ilk defa mı oldu
Yok bazen acile diiyrumm
Yavaş yavaş düşüyor. Gidince bieşy çıkıyor mu. KArdiyoloğa randevu al aslında onlar baksınlar
Geçen senelerde gittim bir şey çıkmadı. Acids de anksiyete olabaşlir dedi sakinleştirixi taktım dedi boş plasebo taktı sanırım
Heyecan kapmissindir düşer merak etme
Heyecanlandıran nedir
Tansiyon veye kolesterol problemin var mı
Yok
Spor filan mı yaptın
Yok hayır
Sebebi ne?
Bilmiyorum
Durduk yere nabız yükseliyorsa nege kontrolü yaparsk sakinleş. Tansiyonunu ölç, sonra da hastaneye git.
burada. Güncelleme yapma. Git hastaneye..
Düştü
Dikkat et uzan ayaklarını yüksek tut
Düşer
Çok yüksek bence doktara gitmelisin
Düşer yarım saate
Oynama düşer
Ölcen
inthr et ölcen
Yüksek değil ki
Çarpıntım var sırtım ağrıdı
Bişey olmaz, hemşireyim
Dün gece çok sinirlenmiştim ondan mı oldu