Diğer Esimi salıncakta sallıyorum normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Eşim 26 yaşında ben 24 Güncellemeler1 yıl Romantik bir şey mi sizce Esimi salıncakta sallıyorum normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
xxxMAVİxxxx Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Eşin mutlu ise gerisini düşünmen saçmalık. Bunu sorgulaman da. Kadınlar düşünülmeyi ve ilgilenilmeyi sever 0 4 Yorumla Soran 1 yıl eşim mutlu zaten sadece kendini çocuk gibi hissetmez dimi Yorumla xxxMAVİxxxx 1 yıl Hayır. Kadınlar sever. Zaten sevmese o salıncağa oturmaz. Yorumla Soran 1 yıl doğru kadınlar ilgiyi sever Yorumla xxxMAVİxxxx 1 yıl Kesinlikle. Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Her kizin arayipta bulamadiği 1 13 Yorumla Soran 1 yıl eşim mutlu oluyor mudur sizce yani çocuk gibi hissetmez dimi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bence mutlu oluyordur , çok tatlisin.. eşin ilk sevgilin felan miydi Yorumla Soran 1 yıl evet ilk sevgilim bende onun ilkiyim mutlu oluyor zaten Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yaaa🥺çok tatli ne güzel Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nerden taniştiniz ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dindar misiniz peki eşiniz kapali mi merak ettim Yorumla Soran 1 yıl hayır eşim kapalı değil kendi dinimi seviyorum ama evliliğe dini katmıyorum esim de öyle Yorumla Soran 1 yıl güreşiyoruz da bazen eşimin isteği üzerine Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Niye güreşiyonuz Yorumla Soran 1 yıl eşim yatmadan önce fantezi yapmış galiba çıplak bir şekilde güreşmek istiyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😂 Yorumla Soran 1 yıl ama eşim çalışmıyor yani böyle şeyler beni yoruyor Yorumla Soran 1 yıl iyi bir fantezi mi sence Yorumla
eskilerdentuba Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Normal abi 0 3 Yorumla Soran 1 yıl eşim mutlu oluyor mudur sizce Yorumla eskilerdentuba 1 yıl Olmaz mı Yorumla Soran 1 yıl çocuk gibi hissetmez dimi Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl cok tatlı bence ahahzhzh 0 3 Yorumla Soran 1 yıl eşim mutlu oluyor ama çocuk gibi hissetmez dimi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl kadınlar cocuklaşmayı cok sever bence maşallah size Yorumla Soran 1 yıl yatmadan öncede güreşiyoruz eşimin isteği üzerine Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Eşin mutlu ise gerisini düşünmen saçmalık. Bunu sorgulaman da. Kadınlar düşünülmeyi ve ilgilenilmeyi sever
eşim mutlu zaten sadece kendini çocuk gibi hissetmez dimi
Hayır. Kadınlar sever. Zaten sevmese o salıncağa oturmaz.
doğru kadınlar ilgiyi sever
Kesinlikle.
Her kizin arayipta bulamadiği
eşim mutlu oluyor mudur sizce yani çocuk gibi hissetmez dimi
Bence mutlu oluyordur , çok tatlisin.. eşin ilk sevgilin felan miydi
evet ilk sevgilim bende onun ilkiyim mutlu oluyor zaten
Yaaa🥺çok tatli ne güzel
Nerden taniştiniz ki
Dindar misiniz peki eşiniz kapali mi merak ettim
hayır eşim kapalı değil kendi dinimi seviyorum ama evliliğe dini katmıyorum esim de öyle
güreşiyoruz da bazen eşimin isteği üzerine
Niye güreşiyonuz
eşim yatmadan önce fantezi yapmış galiba çıplak bir şekilde güreşmek istiyor
😂
ama eşim çalışmıyor yani böyle şeyler beni yoruyor
iyi bir fantezi mi sence
Normal abi
eşim mutlu oluyor mudur sizce
Olmaz mı
çocuk gibi hissetmez dimi
cok tatlı bence ahahzhzh
eşim mutlu oluyor ama çocuk gibi hissetmez dimi