Bilinci açık, kan tahlilleri iyi dediler, entübeden çıkartabiliriz dediler. 2 saat sonra her şeye hazırlıklı olun demişler, anlayamadım
1 ay
Hayır ölmez doktorların umudunu kestiği nice insanlar yeniden hayata döndü, kendi gözümle birden fazla kez şahit oldum ölüme çok yaklaşıp yeniden hayata dönenleri ne çok endişelen ne de çok umutlan tabi bu durum kişinin yakınlığıyla alakalı ama her ikisinide fazla kaçırma her şey olabilir doğru demişler hazırlıklı olun acil şifalar diliyorum.
Cevap
3Cevap
Tanıdığım entübe edilmiş hastaların hiçbiri kurtulamadı maalesef.
Entübe eğer hasta ciddi şekilde büyük travma sonrası yaşam fonksiyonlarını yerine getiremiyorsa uygulanır kötü bir durum değildir hasta hayata gelebilir kemoterapi gibi hasar bırakmaz
Akciğerde enfeksiyon var diyorlar
Travma durumu söz konusu değil hayata dönme ihtimali yüksek aslında ihtiyacı yoktur birnebi önlem için yapılmıştır ya da tedavi başlatmak için
Benim kafama takılan her şey iyiyken 1 saat sonra her şeye hazırlıklı olun demesi moralimi bozdu annesi çok ağladı için mi söylediler bilmiyorum
Hangi virüsü kapmıştı
Orasını tam bilmiyorum sadece enfeksiyon kapmış dediler
Umarım şifa bulur
Ağırdır daha dün yakınımız birini kaybettik yoğun bakımdan umarım sizinkisi kurtulur umarım görecek günü vardır
Yok değil ama ağır durum anlamına gelir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?