Krem falan yazıyorlar 5 6 ay etkili oluyor sonra tekrar başlıyor falan kökten bitirme adına bir şey yok çoğu hastalıklar bu şekilde iyileştirilmek istenmiyor çok enteresan
2 ay
Krem falan yazıyorlar 5 6 ay etkili oluyor sonra tekrar başlıyor falan kökten bitirme adına bir şey yok çoğu hastalıklar bu şekilde iyileştirilmek istenmiyor çok enteresan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Genelde bakteri çeşidini belirleyemiyorlar çünkü kafaları buna basamayacak şekilde yıprqnıyorlar okulda. Sonunda süleymancı yurdundan çıkmış saman beyine dönüyorlar. Yazıyor olmayacak şeye travazolu daha dirençli hale getiriyor mesela. Tedavisi bulunmamış mantarlar yorum dışıdır
Travazol daha mı kötü yapıyor
Bahsettiğin hangi mantar? Tekrarlayan tipleri var tabi ki
Ayak mantarı kulak mantarı
Yaniii aslında tekrarlamaya meyilli örneğin ayak. Sürekli ayağın kapalı alanda kalması yapılan meslek gereği veya yaşanılan paylaşılan ortamın yoğun olması, yeterli temizliğin sağlanamaması vücudun bağışıklığının düşmesi ile açık hale gelmek veya tedavinin nasıl olsa geçti denilerek erken bırakılması gibi gibi örnekleri var
Mantarı tamamen bitirecek bir şey yok mu
Yani bahsettiğiniz şey dünyadan mantar enf ortadan kaldırmaksa hayır zkxhxkxjd ama tedaviler bireysel olarak işe yarıyor çoğunlukla
En etkili yöntem nedir sence
Bunun en etkili yöntem diye bi şeyi yok ya hastalığın durumu seyri yerine göre uygulanıyor tedaviler azol grubu genelde sık kullanılıyor ama ambisome da kullanıldığı oluyor
Doğal bir yöntem yokmudur
Destekleyici vardır tamamen geçirecek yok edecek olduğunu düşünmüyorum hakim değilim bitkilere
Öyle bir şey mümkün olmuyor çünkü
Neden olmuyor
O tür enfeksiyonları tamamen geçirecek bir ilaç yok çünkü
İstenilse bulunur diye düşünüyorum
O kadar kolay değil maalesef
Peki sence mantar için en etkili yöntem nedir
Mantar ilacı sonrasında da duş ter sonrası vs iyice kurulanmak gerekiyor mantar nemli ortamda oluşur pamuklu kıyafetler tercih etmek lazım bir de
Doğal bi yöntem yokmudur
Muhtemelen vardır * ben tıbbı biliyorum alternatif tıbbı bilmiyorum maalesef
En etkili ilaç nedir peki
Mantarın türü ve yerine göre değişir o