Zihnimi sürekli tekrar ettiriyor, gözümle görüyorum, emin olmak için tekrar yap diye zorluyor düşünceler. Artık nefes alamaz oldum 🙄
2 ay
Hayırlı bir evlilik yapmak, hastalıkların şifası, satılamayan şeylerin satılması, müşterilerin çoğalması ve bircok hayırlı maksat için okunan ismi azam salavatı parantez içindeki salavat her gün 100 kere veya 300 kere ve daha ziyade çok okunursa maksadı daha çabuk ve kolay hasıl eder inşaAllah Eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim süb-ha-ne rab-bi-yel a-liy-yil a-lel veh-hab elhamdülillahi rabbil alemin şükran-lil-lah allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala vali-dey-hi ve ala alihi ve sahbihi ve sellim ( ( ( allahümme in-ni eselüke bismikel aza-mil mektubi min nuri vechikel ala el-mü-eb-be-did da-i-mil ba-kil mu-hal-le-di fi kalbi ne-biy-yi-ke ve rasulike muhammed sal-lal-la-hu aleyhi ve sel-lem ve eselüke bismikel aza-mil va-hi-di bi vah-de-til ehad el mü-te-ali an vahdetil kem-mi vel aded el mukaddesi an külli ehad ve bi hakkı bismillahirrahmanirrahim kul hü-val-la-hu ehad Allahüssamed lem yelid ve lem yuled ve lem yeküllehü küfüven ehad en tü-sal-li-ye ala seyyidina muhammedin sir-ri hayatil vücud ves-se-be-bil azami li külli mevcud salaten tü-seb-bi-tü fi ku-lu-bi-nel iman ve tü-haf-fi-zu-nel kuran ve tü-feh-hi-mu-ni minhül ayat ve tef-te-hu lena biha nural cen-nat ve nuran naim ve nuran na-za-ri ila vechikel kerim ve ala alihi ve sahbihi ve sellim ))) allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala vali-dey-hi ve ala alihi ve sahbihi ve sellim bi-ca-hin ne-biy-yil emin amine amin ya rab-bel alemin amin. ..
Bu ne hocam
Kardeşim gel bende aynı durumdayım beraber sohbet edelim gün içinde yaşadıklarımızı anlatalım birbirimize mesela sana hangi konularda takıntılar geliyor önemli olanda bu.
Size demedim hocam diğer takıntılı arkadaşa dedim bir yanlışlık oldu 😅 saygılar hayırlı akşamlar
Cevap
4Cevap
Psikolojik olarak destek almak iyi gelebilir
Haklısn da gitmiyorum hap verecek diye
Hacı senin sıkıntının aynıs bende de var gel beraber dertleşelim gün içindeki sıkıntılarımızı birbirimize anlatırız
Anlatınca bişey değişmiyor sağol
Psikiyatriste gittin mi?
Yok.. göğüs hastalıklarına gitmiştim nefes darlığı için temiz demişti ama dayanamıyorum bir insan iç çekerya nefesi birikir o sık oluyor bende
Bi psikiyatriste de git istersen.
Öyle gözüküyor durum
OKB ne? Yeni vergi türü mü?
Evet
İnşallah sağol
SSRİ kullan
Doktor tavsiyesi olmadan kullanmam
Keşke onuda yazsaydın düşüncelerini okuyamam sonuçta 😁
Benim öyle bir sorunum var zaten karşıdaki hemen anlayacak sanıyorum 😂😂 zaten doktor yazmazsa alamazsın. Ben bazı arkadaşlarımın tedavisini ayarladığım oldu çok tecrübeliyim ilaç konusunda ama senin profilin çok ağır görünüyor. Zaman kaybettikçe dirençli olmaya başlar Okb zaman kaybetmemelisin.
Dostum yıllardır var bu durum ve giderek arttı tekrarlıyor yapıyorum bu sefer beynimi zorluyor hapda kullanmak istemiyorum napcam bilmiyorm dönüp dolaşıp aynı yere geliyorum
Ben de aynı şeyleri yaşadım psikologa gittim geçti
Nasıl geçti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?