Ben küçüklüğümden beri anneannemin, kuzenimin ve iki arkadaşımın intiharına tanıklık ettim bu durum o zaman yaşımın da küçük olmasından kaynaklı ilk başta anneannem de üzmüştü ama diğerlerinde hiçbir şey hissetmedim. Bir sürü canlı ölüm de gördüm, bıçaklanma falan ama gram üzüntü yok, gözyaşı yok. Küçükken aldığım ilaçlardan kaynaklı olabilir mi çünkü 13 yaşımda bir boka yaramadıklarını anlayıp kullanmayı bırakmıştım o zamandan beri de hiçbir şey hissetmiyorum. İnsan bazen gözyaşı dökmek istiyor bir şey hissetmeyince o da olmuyor
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet yok ediyor. Yerine öfke kin nefret ve vicdansızlık duyguları oluşturuyor. Bundan kurtul. Ülkede çoğu kişi buna bağlı. Bu yüzden de kaos arttı.
Evet haklısınız fakat ben öfke, kin duygularını da yaşamıyorum. Yaşasam bile çalışırken çok anlık oluyor mutfak gergin bir yer onun dısında yaşamıyorum. Ha şöyle bir durum var vicdansızlık mı bilemem de önümde adam öldürseler yanından yürür geçerim. Yani genel olarak ülkede ki insanlardan farkım bu ben kimseye karşı bir duygu hissetmiyorum ve kimseyi de pek takmıyorum. Sosyal biriyim sadece hislerim pek yok.
Umursamazlıklar da birer vicdansızlık oluyor aslında sen farkedemesen de. Antidepresan insanın algılarını tamamen kapatıyor. Üzüntü mutluluk yani tamamen ruh gibi bir şey oluyorsun.
Evet fakat ben çok kullanmadım 12 yasımdan 13 yasıma kadar ki sürede o dönemde bir kullanıp bir kullanmadım. Belki de sadece duygularımı ben kendim kapattım.
Evet aslında sen psikolojik olarak kendin karar vermişsin. İlacı en az 5 yıl kullanman gerek kendi kararların dışında radikal bir şekilde kararlar alabilmen için.
Normalde hala kullanıyorsan etkileyebilir ama küçüklüğünde kullanıp bıraktıysan sanmıyorum. Belkide kaybettiğin kişiler okadar önemli değildir yani hayatında çok yer edinmemiştir. İlk defa bende bi yakınımı kaybettim ama bende ağlamadım hissediyorsun üzülüyosun ama ağlıyamıyosun o an olayı idrak edemiyorsun. Herkes üzüntüsünü dışına vurarak yaşamaz bazıları içinden yaşar.
Evet belki de içimde yaşıyorum bu duyguları fakat emin değilim. Peaky Blinders diye bir dizi var Tommy Shelby karakteri de benzer duygular içerisindeydi soğuk bakışları var biraz ona benzetiyorum kendimi duygusal ve hareketler, tavırlar olarak. Ayrıca 13 yasımdayken ilaçları kullanmayı bıraktım şu an bir pubta barmenlik yapıyorum gayet sosyal bir hayatımda var ama insanlar da soğuk olduğumu ve bu durumun ilgilerini çektiğini söyleyen insanlar var, sevgilim de var ama bilmediğim şekilde hisler cok yok. Sevgilimi seviyorum ama gitse üzerinde pek durmam tamam der geçerim.
Gerçekten seviyomusun sence? çünkü bende sevmediğim kişiyle olunca öyle olurdum ama gerçekten birbirinizi çok sevdiğiniz bi ilişkin olsa onu kaybetmekten korkmazmıydın?
Alakası yok
Peki neden sorusunun cevabını alabilir miyim?
Psikiyatri uzmanıyım kanka gece gece bana anlattırma simdi güvenebilirsin bana kesin cevap