Mutluluk kaynagın olan iyi oldugun şey dedim umarım iğnelemek birine anlamaya çalışıp sormak yerine onu küçümsemek kalbinin acısını rahatlatmıştır bu uslupun bu acını dindirdiyse ne mutlu bana.
Sen kimsin de beni şeytanın yakaladığını soyleyebilme hakkini kendinde buluyorsun a yobaz? Senin o özgüvenli halini fiziki olarak cumhuriyet başsavcısılığına şikayet edebilir, takibini yapabilirim. Bir daha ağzına zihnine başkalarının hayatlarına karışmamayı sana gösterebilirim. Anladın? Şeyt. n seni.
Öncelikle istediğin yere şikayet et kardeş yanlış anlıyorsun demek istedim iyi kalbin var ne güzel ibadet etmemmen senle Allah arasında şeytanda insan doğru yola girme diye vesvese veriri bak der iyi niyetlisin diye vesvese verir
Lamacimi yok. İnsanların farklılıklarına saygı duymayi paşa paşa öğreneceksiniz. Kimse kimseye şu doğru yol diyemez. Biz buralara düz yollardan gelmedik kuran okuyup geldik.
Neye inanırsan inan senin sorunun özgürsün ama haddini açma abla benle tatlı dil düzgün konuş saygı gösterirsen saygı görürsün abla ama din konusunda özgürsün ben bildiğimi anlattım vicdanen icim rahat
@sadrazambeyi Ya sen niye bu beyinsiz kadınla konuşuyosun ki hata sende. Laftan anlamayan bir cahille boşuna zaman kaybetmişsin. Bırak ne hali varsa görsün zavallı 😂
@Nightwalk35 evet haklısın valla 😂 35 yaşına gelmiş bir şey öğrendiği bildiği yok , ben öğretmeye kalkıyorum ama ben asla altta kalamam çizgiye değdi zavallı aciz varlık insan bilene değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Senin mutlu eden neyse o ilacın onlar sadece durgunlaştırıyor ve zararlı senin ruhuna iyi gelenden başka ilaç olamaz
Yazdığını on kere okudum ve hiçbir yerine virgül koyamadım. Akıl fikir imla kabiliyeti diliyorum sana yaş 122 ama iş bitmiş.
Mutluluk kaynagın olan iyi oldugun şey dedim umarım iğnelemek birine anlamaya çalışıp sormak yerine onu küçümsemek kalbinin acısını rahatlatmıştır bu uslupun bu acını dindirdiyse ne mutlu bana.
Yok o kadar da yapmıyor biraz daha umursamaz oluyorsun. Lakin 3 aydan sonra etkisini görüyorsun
Evet sağlar ruhsuz olursun ama hafif olanları mutlu yapar onlar daha iyidir
Neyin var neden kullanıyorsunuz
Ben kullanmıyorum
İyi ozaman ilaçlar sadece destek olur asıl ilaç maneviyatta zamanında bende kullandım ilaç ama gerçekten maneviyatta la bitiyor herşeyi
Maneviyat dediğin ne
Siz yapın, buna mecbur değil herkes. Ülkenin yüzde 90inin olamadığı iyilik bende mevcut hem de dine sarılmadan.
Ne güzel huyunuz var ama şeytanda seni bu noktada yakalamış o lezzeti alsan bırakamazsın o ibadeti din kusursuzdur insanlar kusurlu
Sen kimsin de beni şeytanın yakaladığını soyleyebilme hakkini kendinde buluyorsun a yobaz? Senin o özgüvenli halini fiziki olarak cumhuriyet başsavcısılığına şikayet edebilir, takibini yapabilirim. Bir daha ağzına zihnine başkalarının hayatlarına karışmamayı sana gösterebilirim. Anladın? Şeyt. n seni.
Öncelikle istediğin yere şikayet et kardeş yanlış anlıyorsun demek istedim iyi kalbin var ne güzel ibadet etmemmen senle Allah arasında şeytanda insan doğru yola girme diye vesvese veriri bak der iyi niyetlisin diye vesvese verir
Tüm bilgilerimi veririm kime şikayet edersen et
Sen yanlış anliyon
Yemin ediyorum maddi ve manevi çok şükür iyiyim sen aynaya bak kalbin taş olmuş farkında değilsin kullandığın üsluba bak
Bir ateistse dine yönel demek hakarettir. İnsanların görüşlerine, farkli dinlere inananlara, hiçbir şeye inanmayanlara saygı DUYACAKSİNİZ.
Lamacimi yok. İnsanların farklılıklarına saygı duymayi paşa paşa öğreneceksiniz. Kimse kimseye şu doğru yol diyemez. Biz buralara düz yollardan gelmedik kuran okuyup geldik.
Neye inanırsan inan senin sorunun özgürsün ama haddini açma abla benle tatlı dil düzgün konuş saygı gösterirsen saygı görürsün abla ama din konusunda özgürsün ben bildiğimi anlattım vicdanen icim rahat
Saygı insana insan olduğu için ve hak edene verilir
Maneviyat yukselt
🤣🤣zaagrhdffgfgrgfhm
Maneviyat allh peygam din ile olmuyor. İyi biriyim yapmadigim iyilik yok. Maneviyat ile de olmuyor bazen.
Biz yaptığımız iyiliği unuturuz allahtan bekleriz insan dan beklemeyiz sen iyi biriyim diyiyorsun kime göre neye göre iyisin o muamma
Ruhun kalbin hasta hiç inanmayan bilene İnşirah suresi oku ferahlatıcı dene oku görürsün
Guldurme. Size daha önce uyarıda bulunmuştum. İnsanlarin inançlarına saygı göstermeniz konusunda. Sanırım akillanmayacaksin yobaz.
Sen aciz pis birisin. Asıl sana şifa gelmeli. Şeriati devirdigimiz gün bu laflarınin hesabini kat kat ödeyeceksin sakallı sap. kin.
Bir insan ateist olsa da harika iyi bir insan olabilir şimdi uza.
Senden ala psikoz hasta yoktur
Yobaz salvarli. Ülke daim laik kalacak
Lezzet dediğin şey afyon salvarli driye
Estağfurullah o sizin kafirliğiniz
Ahirette görüşmek üzere iki elim yakanda
Sözde iyi niyetlisin hani bana dediğin laflara bak sende. Bir şey olmaz boş bir insansın kendine faydan yok kimseye faydalı olamazsin
Bana dediklerin hepsi misli sana olsun
35 yaşına gelmişsin bir halt bildiğin yok boş yaşamazsin
Laiklik yerin dibine sende yerin dibine gir
@sadrazambeyi Ya sen niye bu beyinsiz kadınla konuşuyosun ki hata sende. Laftan anlamayan bir cahille boşuna zaman kaybetmişsin. Bırak ne hali varsa görsün zavallı 😂
Kadın daha bilimin ne olduğunu bilmiyor boş boş konuşmuş. Sen de ona bişeyler anlatmaya çalışmışsın. Ne uğraşıyorsun ki uğraşma
@Nightwalk35 evet haklısın valla 😂 35 yaşına gelmiş bir şey öğrendiği bildiği yok , ben öğretmeye kalkıyorum ama ben asla altta kalamam çizgiye değdi zavallı aciz varlık insan bilene değil
Cahile bişey öğretemezsin. Yorma kendini
@Nightwalk35 evet haklısın
Evet neden sordun
İçmeden anlamak istediğim için.
Yaş kaç
35
27 ben
Evet