Şimdi ben 18 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum ancak yaşadığım ilçeden başka bir ilçe ve il görmedim, sadece okula gittiğim ilçeyi gördüm, lise bitince o da gitti zaten. Hayatımda hiç deniz görmedim mesela. Hiç kafeye, restorana gitmedim. Hiç dışarıya çıkmıyorum, sürekli evdeyim, evden sadece çöp atmak için çıkıyorum ya da bakkala gitmek için. Çoğu zaman bunu yapmaktan bile gocunuyorum. İnsanlardan aşırı utanıyorum, konuşamıyorum. Akrabalarımı falan da tanımıyorum, hiçbiriyle konuşmuyorum. Sanki boşuna yaşıyorum, hatta sanki değil, direkt boşuna yaşıyorum
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Gel kız ben hafta sonu gezdireyim seni.
Ayasofya Sultanahmet yaparız ordan Eminönüne iner balık ekmek yeriz denize karşı sonra galataya geçeriz bi vapur turu Üsküdar Kadıköy yapar kız kulesinin orada çay simit yaparız
Yaşım doğru değil.
Kac yasin merak ettim
27
İstanbul’da yaşayıp deniz bile görmemek ilginçmiş evladım
Disari bile cikmiyorum ki
Sebep
İnsanlar var disarda utaniyorum
Sen dünyanın merkezinde mi görüyorsun kendini, dışarı çıkınca herkes sana mı bakacak mesela
Hayir oyle gormuyorum da ne biliyim cok utsniyorum insanlardan
Böyle gördüğün için utanıyorsun, sıradan bir insan olduğun gerçeğiyle yüzleşerek çık, sorun kalmaz ortada
İstanbul'da yaşayıp deniz görmemek. Çok iyi anlayabiliyorum sizi. Sosyal anksiyete mi var sizin
Evet iste denizi gectim İstanbul'u sadece fotoğraflardan gordum İstanbul'da yasamama ragmen
Yaşınız her şeyi düzeltmeye müsait. Bugünden itibaren kendinizi iyileştirmeye çalışın. Her şey değişecek ve çok güzel hissedeceksiniz
Olmuyor iste alistim artik duzelmek istiyorum ama bu duruma alistigim için duzelemiyorum
Geç değil, her şey sizin elinizde
evde sürekli telefon bagımsılı mı oldun yapma öyle
Oyle oldum evet yks ye girecem ama ders calisamiyorum hala bu durumun yuzunden
bende ders çalısıyomda bende inasnlar içinde rhat değilim ama sonra çokzorlanır insan yabani gib kalır
Ben bayadır oyle kaldim okula bile zor gidiyodum dersim 9'daydi ben sabahın 6'sinda gidiyordum okula o saatte otobüs bos oldugu icin
evdekilerle dısarı falan kardesle anneyle flnn
Onlarla da iyi degil aram
ohoo sende
Sosyal fobin var doktora git
İnanır misin bilmem ama en son 2017 de doktora gitmistim o da su cicegi oldugum icin, onun haricinde en son çocukken gitmistim oraya gitmeye de utaniyorum
O zaman sana bir kitap önereceğim onu oku benim de sosyal anksiyetem var bunun bir kısmını ilaçla bir kısmını da çözmem için doktor sosyal fobiden hayata yolculuk kadir özdelin kitabını önerdi bunu oku egzersizleri yap Bir nebze olsun iyi gelir sen hiç okula gitmiyonusun nasıl evde duruyorsun
Liseye gidiyodum geçen sene bitti yks ye girmedim bu sene gircem. Tesekkur ederim bu arada okuyacagim mutlaka 💕
Sevindim başarılar
Daha çok gençsin herşeyi görür yaşarsın
Ben bu duruma alistigim için duzelemiyorum ama
Düzelirsin ömür boyu böyle kalacak değilsin
Boyle kalırım sanırım bu yasa kadar böyle kaldiysam
Kalmazsın buraya yazıyorum aşk hayatın cinsel hayatın iş hayatın olacak ohooooooo 😅
Yok olmaz
Zamanla
Böyle olmaya alıştım hiç sanmiyorum
Alışma o zaman seni sen yönetiyorsun beynini sen yonetiyorsun elini ayağını sen hareket ettiriyorsun sana senden başkası ilaç gelemez
Yıllardir böyleyim hani çocukluğumdan beri nasil alismayayim
Ya böyle olmakta diğer türlü olmakta senin elinde