The visit, tepenin gözleri, scream, korku kapanı, kurt kapanı, korku seansı, terrifier, bunları araştır en beğendiğini izle. Cidden çok kaliteli korku filmleri
Gizli bahçe. Bir kitaptan alıntı. Hikâyenin merkezinde Mary Lennox adında, huysuz ve yalnız bir kız var Hindistan’da büyümüş ama ailesini kaybettikten sonra İngiltere’deki amcasının büyük ve kasvetli malikânesine gönderiyorlar. Burada keşfettiği kilitli ve terk edilmiş bir bahçe, hikâyenin dönüm noktası olur. Mary, bu “gizli bahçeyi” bulup yeniden canlandırmaya başladıkça sadece bahçe değil, kendisi de değişir. Daha mutlu, daha güçlü ve daha ilgili biri haline gelir. Bu süreçte hasta ve içine kapanık olan kuzeni Colin ile tanışıyor ve onu da iyileşmesi için yardımcı olur. Ben beğenmiştim istersen bir bak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bende iş yerinde gecedeyim keske evde olsamda uyusam cok uykum var
Kanka evde olunca uyunmuyor
İşte gözümüzü açamıyoruz
Aynen 31 falan derken 2.5 saat gidiyor
Ne 31 ı knk
Evde zaman su gibi akıyor mk 5 saat 31 cektigimi bilirim. İs yerinde 5 saattie burdayim ama yeni 3 saat olmus
Yaaa pis herifsin bee
Odamda parkeye boşaldım
İyi book yedin aferin ahlak seviyesi yazık be
Film. muzik oyun başka ne yapılır bu saatte
Knk sıkıldım artık yaa oyna oyna filmde sarmıyor artık
Çık bı hava al dışarda etrafında varsa açık kafe falan git bı kahve ic
Öyle yapıcaz artık knk
🖐️🖐️
benim de
Hımm ne yapalım yaa
Vakitte geçmiyor hiç
Bilmem
müzik dinle uyursun
Ne tarz müzik dinlersin sen
Film falan izle
Ne filmi önerebileceğin film var mı
The visit, tepenin gözleri, scream, korku kapanı, kurt kapanı, korku seansı, terrifier, bunları araştır en beğendiğini izle. Cidden çok kaliteli korku filmleri
Teşekkür ederim
Komedi tarzı var mı peki
Kemal Sunal
Ezberledim artık izle izle😀
Gizli bahçe. Bir kitaptan alıntı.
Hikâyenin merkezinde Mary Lennox adında, huysuz ve yalnız bir kız var Hindistan’da büyümüş ama ailesini kaybettikten sonra İngiltere’deki amcasının büyük ve kasvetli malikânesine gönderiyorlar. Burada keşfettiği kilitli ve terk edilmiş bir bahçe, hikâyenin dönüm noktası olur.
Mary, bu “gizli bahçeyi” bulup yeniden canlandırmaya başladıkça sadece bahçe değil, kendisi de değişir. Daha mutlu, daha güçlü ve daha ilgili biri haline gelir. Bu süreçte hasta ve içine kapanık olan kuzeni Colin ile tanışıyor ve onu da iyileşmesi için yardımcı olur.
Ben beğenmiştim istersen bir bak
Teşekkür ederim bende en son mezarına tüküreceğim serilerini izledim işte
Hahahahaha
Ne oldu 😀