Birkaç hafta önce Mobbing gördüğüm için işten ayrıldım. Başka yerlerle görüşüyorum ama çalışmıyorum daha. Ailem çok kötü genel aile sülale asla aramıyor mesaj atmıyor ilgilenmiyor. Arkadaş tanıdıklarda da ara ara sohbet ettiklerim var ama yüz yüze görüşüp yakın olduğum biri yok. Tanıştığım flört ettiğim erkekler ve exler de hep abaza bencil cimri beş para etmeyen asla güzel bi sevgi ve ilişki yaşamadığım tiplerdi. Kendimi çok bunalmış ve umutsuz hissediyorum. Psikoloğa gidiyorum o da üzülüyor resmen duruma ve elimden geleni yaptığımı umarım şansımın döneceğini söylüyor.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
yaşın kaç umutsuz olma insanı umut yastır hersey birgun duzelir
27
daha gençsin işlerini yoluna koyarsın Şu an için sanırım sıkıntın işssizlikten ziyade arkadasının konusacak birilerinin olmaması cevrende guvenecegin dertlesecegin
Evet öyle. Yani kafamı dağıtacak birileri yok. Herkes yoğun işi var vs. Hani konuşsak da kısa ve yüzeysel konuşuyoruz.
hangi sehirde yasıyordunuz mesleginiz neydi
isterseniz benii takkipp edinn ordan konusalım yazması daha kolay olur sizi dinler fikir bakımından yardımcı olmaya calısırım elimden geldigince
İzmir.
gezecek kafanı dagıtacak yeri cok sahilde yuruyus yap iyi gelir
Yapıyorum zaten de sıktı o da
meşlegin neydi takkipp etsene benii ordan konusalım yazması daha kolay olur
Yok yazamıyorum xper yetersiz
takip edersen benii bennmesaj atarım o zaman sen cevap verebilirsin
psikolog da güzin apla çıkmış.. o ney bee
Evet o da benle üzülüyor
Apla sen o psikologu degistir. Ya da o parayi bana ver Ben de senle uzulur dua ederim. Ayrica herkese giydirmissin masallah
Para vermiyorum psikoloğa. Bedava.
az çık kafanı dağıt knka ya
İşte naapayım. Tatile gidiyorum yüzüyorum da yine sıkılıyorum
Arkadaş ortamın yoksa normaldir knka sıkılman
Evet yok işte. Ondan çok sıkılıyorum.
birileriyle tanış knka sende. Bende tatile gidince arkadaş olmayınca sıkılıyorum tatilde bile
Ya tanıştım da beş para etmez insanlar.
Arkadaş yapmaya çalıştım aylardır şu bu ama beş para etmez insanlar. Ya düzgün ama anca sen yaşında yaşıyor ve asla görüşmüyor. Görüşenler de tamamen pislik bencil cimri. Hep beni kullanmaya çalışıyor gilan.
Sohbetleri de çok kötü ayrıca
Kız arkadaş edindiysen genelde öyle oluyorlar ya tecrübeyle sabit
Kız erkek hepsi öyle
Erkek olunca olay cinselliğe kayıyor da. Kızlar da da çekememezlik var
Evet öyle
İlkinden yana sıkıntın yok ise eğlenceli dostluklar kurarsın epey
Var. Abazan mal erkek sevmiyorum.
Konuyu oraya erkekler değil senin getireceğin arkadaşlıklar kurarsan eğlenirsin zaten knjk
Evet de çevremde beğendiğim yok. Ya da beğendim diyelim boka dönüşüyor zaten mala bağlıyorlar.
İnternetten bul madem knka sende
Arkadaşım internetten konuştuklarım da mal mal tipler. Bir iki konuşuyoruz sonra bitiyor zaten kafadengi yok
Neyse yani var çyle arada konuştuklarım ama sıkılıyorum yine
Sana hep kırıkları denk gelmişte ondan klnka :D
Aynen ya
Neyse sen anlat bakalım belki sarar sohbetin
Ne anlatayım ne bilmek istersin :D Normal hayattan bahsedersek akşama kadar kod yazıp dizi izliyorum
Hangi diziler. Yazılımcı mısın
Nerde yaşıyorsun burcun ne. Hayvanın var mı
Yazılımcıyım, Hayvanlarla pek aram iyi değil ya, başak burcuyum Ankaradayım şu sıralar değişiyor sürekli :D
Ben de ankaralıyım. Neresi ankaranın.
Başak da pek sevmem aslımda ama dur bakalım kdkdldld
E sevgilin var mı önceli ilişkilerini anlat sohbet olur
Eryaman :D Çok uzun zaman önce KS de bir kızla tanışıp sevgili olduyduk epey oluyor tabi 4 yıl filan çıktık eğlendik derken ayrıldık şimdi sap gibi dolaşıyoruz işte ya :D hem ne kötülüğünü gördün başakların :D
Oha burdan mı sevgili yaptım. Hem de dört yıl. Maşallah be evlenmişsiniz resmen. Ben burdan sadece bi erkekle buluştum bi gün. Gezdik tozduk o bana yavşadı ben de reddettim sonra da bi daha görüşmedik. Bakirdi ve hiç kız arkadaşı olmamıştı. İlk çıktığı kız bendim 22 yaşında.
İlk tecrübesini seninle yaşayacakmış anlaşılan :D Evliliğe varmadı bizim olay ya küçüktük o zamanlar evlenecek olsam şu sıralar bakardım hatun yok koca Ankara da :D
Valla ben şöyle güzel ilişki yaşayacak erkek arıyorum da çevremde tüm erkekler çürük ya. İzmir anlara İstanbul. Yani hep bi beğenmediğim kötü huyları oluyor ondan olmuyor.
Çürükten kasıt bakir olmaması mı :D Kötü huyları olmayan mı var ya amaçları hepsinin aynı
Ne alaka ya. Kötü olması için genel
Hee anladım sindi 😬
Valla son aylarda tanıştığım erkeklerin çoğu çok kardeşim ve abazaydı. Hani 40 erkek tanıdıysam ikisi düzgündü sadece. Normal tanışıyoruz arkadaş veya insan olarak direk üstüm gayet normal olsa bile boy kilo meme popo kesme derdinde çoğu. Ya da buluşmayı uzatayım seks yapayım derdinde. Çok kardeşim. Niye böyle anlamıyorum.
Çukuruna sahip çıkamayan erkek dolu her yer begense bile seni sana yansıtmamasi gerekir aslında
Aynen öyle işte. Benim exim de böyle ayı gibi ilk buluşmada yok işte of çok güzelsin a boyun uzun giysin. Direk böyle ayı gibi bakıyor ve böyle muhabbetlere giriyorlar. Ya da geöen biriyle oturuyoruz direk of çok güzelsin filan diyoe. Çok rahatsız edici ya bu laflar. İnsan utanır yani.
Baya önümde kuduruyorlar abi açık açık
İnanılmaz irite oluyorum. Zaten 2 tane exim mesela beni ilk gördükleri günden itibaren kduruyorlardı bana. Ve hani en iğrenç en bakımsız en kötü halime bile azıyorlardı hep de bunu diyorlardı offff işte harikasın. Offf her halin müthiş of popon harika of memen harika. Ve aylar boyu böylelerdi. Hani bi yandan tamam diyorsun ulan erkek her halime tapıyor ediyor bana kafayı yemiş ama bir yandan da diyorsun bu ne ya. Ruh hastası Abaza mal diyorsun. Çünkğ mesela uzaktayken böyle değil beni gördüğü an fiziğime zaafı olduğu için aç ayı gibi oluyor. Bana çok mide bulandırıcu geliyordu
Dekolte giyiyor isen dayanamıyorlar anlaşılan en sonunda 🤣🤣 ama o kadar da olmamalı benxe
Bi de lan dünyada tek kadın ben miyim. Bu nasıl bir ayılık açlık abaxalık. Bi de 30 yaş üstü bunlar yani ergen de değil. Hani insan beğendiğini söyler de bunlar aç ayı gibi istekli olduğu için ben çok irite oluyordum ve saygı duymuyordum
Hayır abi dekolte filan giymiyordum. Gayet kot tshirt giyiyorum
Amaç kullanmak ise haklısın valla sende
Sırıf makyaj. Saçım toplu filan. Gayet yanlarında montla filan oturduğum erkekler de böyle nasıl azıyorlar bazıları cidden mide bulandırıcı ya. Bu kadar düşeceklerine cidden geneleve gitsinler.
Senin arkadaşlar sıkıntı çıktı o zaman direk öyle yapılır mı hiç
İşte hepsi Abaza ezik pislik aç köpekler bence ve bana da yemek gibi bakıyorlar. Mallar. Ben de kullanıyordum para ve ilgilerini işte.
İşte ben de onu diyorum. Yani bak gayet efendi düzgün sevgililerim de oldu. Hiç böyle yapmayan. Etrafına diyormuş of çok güzel çok harika diye ama benleyken gayet sakin efendi mesafelilerdi
En iyisini yapmışsın hayalin ile yetinsinler
Ama genel yüzde 95 çok Abaza ve bubu da göstermek asla çekinmiyor. Tiksiniyorum
İşte bilmiyorum bıktım niye düzgün erkek çıkmıyor karışma
Bi de güzel giyinip güzel olamıyorum bu şerefsiz insanlar yüzünden. Geçen güzel bi elbise giydim mesela taksici garson veya başka iki erkek direk taciz etti beni.
Sinir oluyorum hep kot gömlek mi giymek zorundayım ben yazın ortasında
İnsanın kendime bakması güzel olma hevesini de kırıyor adiler kendileri mağara ayısı gibi oldukları için
Yokluktan ne yapacaklarını şaşırıyorlar bakmanın da bir adabı var ama o adabı bilmedikleri için içine düşecekler resmen ya
Bi de inanılmaz bi duygusal psikolojik baskı yaratıyorlar sanki ben onu tahrik etmişim ve ona borçluyum. Onla seks yapmalıyım. Yapmadığım için çok acımasız ve kötü bi insanım gibi.
Eline kuvvet aslanım diyip geçeceksin öylelerine ya canını sıktına değmez
Aynen öyle oluyor işte. Geöen halk plajına gittim alaçatıda. Mesela yaşlı yaşlı herifler yanlarında karıları var öküz gibi bakıyor. Basıl rahatsız oldum ya. Güzelce denize bile giremiyorum. Ya da otelde kalıyorum gece bahçeye çıkıyorum oradaki güvenlik bana yavşadı. Kendime kahve yapmıştım size de getirdim diyor. Sanane lan istedik mi kardeşim.
Abi ama hep böyle işte çok sinir oluyorum. Dışarı çıkıp yürümem yetiyor hep pis pis kanka gözleri ile taciz edip duruyor. Odtüde okurken de erkekler hep beni elde etmeye çalışırdı ama hiçbirine yüz vermezdim hep taciz ederlerdi.
Ben tatile gittiğim de sahilde bir kadın üstsüz güneşleniyordu. Gözüm çarptı bir kere baktım geçtim. birden fazla bakıp taciz etmenin ne anlamı var
Ne yapmak lazım bilmiyorum. Ben de mutlu olmak istiyorum ya. Benim de seksi güzel bulduğum biri çıksın ve onla olayım. Böyle dilenci çöplüğünde tek güzel kadın gibi yaşıyorum.
Mesaj atsana buradan konuşması epey zor oluyor
Aynen İspanya’da ben de öyle gördüm bi kere baktım geçtim. Ben kapalı giyinmeme rağmen hayvan gibi bakıyorlar.
Yazılmıyor da ekledim
yazabilirsin şimdi
takıl bence
İşte tatile gidiyorum yüzüyorum geziyorum filan da o da ne bileyim sıktı
kısa surelı denedın mı
Ne
boş ver
ne yaptılarki
Düzelir düzelir :D