Çok sıkılmış ve bunalmış durumdayım ne yapacağım?

5 aylık evliyim şehirden köye yerleştim eşimin ailesi bize ev verdiği için altlı üstlü aynı binada oturuyoruz arabamız da var çok şükür aç değiliz açıkta değiliz kayınpederim ehliyete yazdırdı beni araba sürmeyi öğrenmem için.. ailesi iyi insanlar ama tipik köy insanı eski kafa oluyor ara ara şakayla karışık laf sokmaları ima da bulunmaları olmuyor değil ikisininde.. evlenmeden önce işten eve evden işe bir hayatım vardı dışarı da arkadaşlarımla gidip cafede oturup gezip tozabiliyordum köye gelince bunların hiçbirini yapamıyorum ve ekstra yoruluyorum kendi evimi temizleyip toparlayıp aşağıya inip birde kaynanamın işlerini yapıyorum evini süpürüyorum bulaşık yıkıyorum yemek kahve vs… her gün ama her gün bi eve misafir gelir mi yaa vallahi bıktım oturup dinlenmeye bile fırsatım olmuyor kaynanama misafir geliyor ben hizmet ediyorum çay kahve servis bulaşık yıka yerleştir ekstra mesai yapıyor gibiyim kendimi çok daralmış ve bunalmış hissediyorum kendim tek başıma bile çıkıp gidemiyorum burada bir yere yer iz bilmem diye ailesi götürüp getiriyor beni. Pazartesi kuaförde randevum var kaynanama söyledim biz seni bırakırız dedi biraz işim uzun anne dedim tamam biz gideriz kızım ara ara gelir yoklarım seni diyor abi neyi yokluyorsun sen yaaa gizli kapaklı iş mi yapıyorum ben bu nedir? Eşime bu konuyu açınca tartışmaya başlıyoruz insanlar değer veriyor sana ilgileniyor daha ne istiyorsun diyor evli barklı kadınsın tek gidemezsin diyor nereye düştüm allahım ben inanın çok doluyum

Çok sıkılmış ve bunalmış durumdayım ne yapacağım?