Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim lütfen yardım edin, krem sürüyorum geçmiyor. İnternette araştırdım, birçok kişi 6 aydır 1 senedir geçmiyor diye yazmış, aşırı moralim bozuldu. Ne olacak bu şekilde, ne yapmak gerekiyor? Var mı yakalanıp atlatan?
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bazisi hastanede yatarak tedavi görüyor uyuz hastalığı ciddi yani gecmediyse doktora tekrar gidin
Cildiye doktoruna gideceksin hatta sağlık ocağına da gitsen olur sana karışım bir ilaç söyleyecek ecz hazırlıyor onu kullanacaksın ve geçecek
Tamamdır çok teşekkürler
Rica ederim önemli değil 3 gün yıkanmadan o kremi süreceksin üç gün aynı giysiler olacak sonra yıkanacaksın yine süreceksin ama temiz giysiler giyin 2 gün üst üste süreceksin yine aynı giysiler olacak sonra yıkanacaksın hergün süreceksin temiz giysiler giyeceksin ve her gün duş alacaksın giysilerini çöp poşeti içinde biriktir evde yaşayan varsa giysilerini ayrı yıka ve yüksek derecede yıka 2 kez yıkansın ilacı da tüm vücuduna sür sırtına falan da sürmen lazım
Benim sevgilim de Şu an onu kullanıyor o kremi sürünce kaşıntısı çoğaldı nedeni nedir
Kaşınması normal düzenli kullanmalı
Doktora gittiniz mi? Bazen losyon şampuan verebiliyorlar hap reçete ediyorlar sadece kremle geçmeyebilir.
5 aydır uyuzum yeni yeni geçiyor kafayı yicem o kadar kötü ki kimse çekemez bu durumu
Değil mi gerçekten korkunç siz ne kullandınız da geçmeye başladı
İlaçları kullandım birini jel olarak birini de duştan sonra kullanıyorum birde alerji hapı aksi halde asla geçmez uyuzluk
Exoderil krem der geçerim.
Mükemmel bir şey...
Nasıl bi tedavi süreci izlediniz
Her gün birkaç kere sürdüm, abimin kedisinden kapmıştım🥲
Birkaç haftaya geçti.
Kedilerimde de geçmeyen mantarı ve uyuzu iki haftada geçirdi.
Hayvanlar ve insanlar tarafında onaylandı mfkfndm
Bu arada araştırdığımda sadece mantar için kullanıldığını gördüm sizde uyuz olduğuna emin misiniz çok çaresizim mecburen soruyprum födmdkekd
Uyuzdu eczane önerdi, her iki şeyde işe yaradı valla nfkfndmd
Geçmiş olsun ama gerçekten iyi bir krem.
Çok sağolun ❤️❤️❤️
Ne kremi kullanıyorsun
Premetrin
Benim önerdiğimi kullan
Ne kullanayım
Mesaj kutunu aç
Geçmiş olsun