Güzellik & Bakım Uykusuzluk cildin bozulmasına sebep olur mu? Saust Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sizce yeterli uyku alamamak cildin bozulmasına sebep olur mu? Uykusuzluk cildin bozulmasına sebep olur mu? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Evet olur uykusuzluk beyini ve tüm vücudu olumsuz etkiler 0 0 Yorumla
GigiKuş Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Bence olur. Uykusuz cilt çok yorgun gözüküyor. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Kesinlikle oluyor kesinlikle 0 0 Yorumla
ugurlubayankus Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl evet kırışık gibi cilt sorunlarına neden olur, yaşın gençken anlamazsın ama 30 dan sonra ben ne yaptım dersin 0 0 Yorumla
SucukluPatates Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl bu konudan korkuyorsun anlasılan 😅 0 1 Yorumla Saust +1 yıl Evet korkuyorum tabi ki :D Yorumla
MarsRafinha Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 468 cevap paylaştı. En büyük sebeplerinden biri 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 735 cevap paylaştı. Kesinlikşe olur özellikle göz cevresine 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet olur uykusuzluk beyini ve tüm vücudu olumsuz etkiler
Bence olur. Uykusuz cilt çok yorgun gözüküyor.
Kesinlikle oluyor kesinlikle
evet kırışık gibi cilt sorunlarına neden olur, yaşın gençken anlamazsın ama 30 dan sonra ben ne yaptım dersin
bu konudan korkuyorsun anlasılan 😅
Evet korkuyorum tabi ki :D
Göz altı torbaların oluyo işte
En büyük sebeplerinden biri
Kesinlikşe olur özellikle göz cevresine
Evet oluyor kanıtlanmış
Evet cildi matlaşır
Olur
ölüme sebep olsa da ölsek keske
Olur
evet
Olur olur